Annonce:
Annonce:

Barca-boss: Fingrene fra Messi og Neymar

Hvis Barcelona superstjerner kun gik efter pengene, var de skiftet for længst, men de bliver i klubben af helt andre årsager, mener præsident Bartomeu

Hvis Messi og Neymar ville tjene flere penge, var de i følge Barca-bossen skiftet forlængst (Foto: AP)
Hvis Messi og Neymar ville tjene flere penge, var de i følge Barca-bossen skiftet forlængst (Foto: AP)
Annonce:
Følg Fodbold

Spekulationerne om at Lionel Messi og Neymar til sommer skulle skifte skifte solrige Barcelona ud med regnfulde Manchester, har ingen gang på jord, siger Barcelonas præsident Josep Maria Bartomeu.

- Vi ved godt, at Messi kunne tjene flere penge i andre klubber. Det samme gælder Neymar, Busquets, Gerard Pique eller Luis Suarez, siger han til Daily Mail.

- Neymar havde da også bedre tilbud, da han kom til Barcelona. Det samme gælder Suarez. Men de besluttede at komme til Barcelona, fordi vi som klub tiltrækker den slags spillere. Det gør vi, fordi vi er mere end en klub.

Kontroversiel melding: Messi og Cristiano ude af top-5

- Vi tager os af mange andre ting. Via UNICEF er vi tættere på verdens børn, og det er vi også via vores engagement i Melinda Gates Foundation eller den olympiske komite i Afrika. Alt det skaber en atmosfære af, at vi ikke bare er en fodboldklub, mener Barca-bossen.

Annonce:

- Vi har tiltro til, at vores spillere er lykkelige i klubben og i vores by. De nyder deres sport og at være i en gruppe. Derfor flytter disse spillere ikke bare på grund af penge.

Bartomeu henviser til et usagn fra sin superstjerne forleden.

- Messi sagde for et par dage siden, at Barcelona er den eneste europæiske klub, han vil spille for. Så til dem, der er interesserede: Glem det. Det var ham der sagde det, ikke jeg.

TV: Se Barcelona vinde på snydemål

Spekulationerne har ikke mindst hentet næring i, at Pep Guardiola, der var meget afholdt blandt Barca-stjernerne, til sommer tiltræder som manager i Manchester City. Og Neymar, hvis kontrakt stadig ikke er fornyet, bliver uafladeligt rygtet til United.

- Alle vores spillere er inde i et forløb, for vi fornyer og forlænger deres kontrakter. Lige nu kan jeg ikke se nogen af dem forlade klubben til sommer. Men jeg kan ikke sige, hvor langt vi er med de forhandliger, siger Josep Maria Bartomeu.

Neymars OL-drøm i fare

Annonce:
Annonce:
Annonce:
LIGE NU

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

De lovlydige straffes, alle de andre går fri
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: