Barça-ikon løfter sløret: 'Jeg har taget min beslutning'

Andres Iniesta ved nu, hvad fremtiden bringer for ham. Men han vil først fortælle om det 30. april

Andres Iniesta har siden han var 12 år gammel været en del af FC Barcelona, og den nu 33-årige midtbanespillers karriere i klubben kan måske ved at være overstået. Det er i hvert fald stadig en hemmelighed, hvad der skal ske i fremtiden for ham.

Det skriver den catalanske sportsavis Diario Sport.

Iniesta har tidligere udtalt, at han vil fortælle, hvad der skal ske 30. april, og efter sejren over Valencia lørdag afslører han nu, at han har taget sin beslutning omkring, hvad der kommer til at ske.

- Jeg ved, hvad jeg vil gøre. Jeg vil fortælle det, når jeg vil. Først bliver det til klubben, så til træneren og så til alle andre. Disse ord må man tage, som man vil, lyder det fra Andres Iniesta.

Endvidere slog Iniesta fast, at støtten fra fansene, der sang hans navn ikke kommer til at påvirke den beslutning, som han har taget.

- Jeg har fansenes respekt nu og for altid. Det er ikke noget, som kommer til at ændre på min mening. Jeg er taknemmelig. De har set mig i mange år. Det er mit hjem, og i dag vil jeg huske den støtte, som de har givet mig lige siden begyndelsen. De var klar over, at det var en svær kamp, og at deres opbakning var fundemental, siger Iniesta.

Barcelona vandt kampen mod Valencia med 2-1.

Se også: Barca slår vild rekord fra 1980

Se også: Barcas byggeboom: Vil ændre Camp Nou markant

Se også: Forlader barndomsklubben en gang til

7 kommentarer
Vis kommentarer