Barca-ikon: Messi spiste for meget pizza

Den tidligere FC Barcelona-spiller Carles Rexach kommer med en noget anderledes beskyldning mod klubbens stjerne Lionel Messi.

Messi er lidt for glad for pizzaer, mener en Barcelona-legende (Foto: AP)
Messi er lidt for glad for pizzaer, mener en Barcelona-legende (Foto: AP)

Sidste sæson blev ikke en mindeværdig en af slagsen i FC Barcelona. Klubben sluttede af uden et stort trofæ, mens Lionel Messi virkede ude et stykke fra topformen. I denne sæson har argentineren dog slået tilbage med flere scoringer, og er på vej tilbage mod toppen.

Beskyldningerne med Lionel Messi har været mange siden den forgangne sæson. En af dem kommer nu fra den tidligere FC Barcelona-stjerne og træner Carles Rexach, der beskylder argentineren for at have taget for meget på:

Messi tog sig endnu en rekordaften i sin ligakamp nummer 300 (Foto: AP) Spansk fodbold Mester Messi maser nye rekorder

- Før i tiden spiste Lionel Messi altid i klubben, inden han slappede af resten af dagen. Det ser dog ud til, at han i sidste sæson spiste lidt flere pizzaer, end han ville eller havde brug for, siger Carles Rexach til Regio7, mens han langer ud efter træner Luis Enrique:

- Luis Enrique har sat lidt for mange regler fra starten. Han vil kun give spilletid til de, der træner. Gad vide, hvad han har tænkt sig at gøre, når Messi ikke træner, og holdet har brug for ham på banen, udtaler Rexach.

Carles Rexach var selv i FC Barcelona fra 1967 til 1981. Han spillede mere end 300 kampe for klubben, som han stod i spidsen for som træner fra 2001 til 2002.

0 kommentarer
Vis kommentarer