Barca lover indkøb: Det bliver en intens sommer

Paul Pogba og Marquinhos nævnes som nye Barcelona-spillere, og klubben lover, at det bliver en intens sommer

(Foto: AP)
(Foto: AP)

I de to transfervinduer i 2015 måtte Barcelona ikke hente nye spillere. I vinter kom Arda Turan og Aleix Vidal til, og i sommerens transfervindue bliver der også købt nye spillere.

- Vores sportslige afdeling følger mange spillere, og de vil fortælle om vores interesse, når den tid kommer. De vil lade jer vide, hvilke spillere de overvejer. Det bliver helt sikkert en intens sommer, siger vicepræsident Susana Monje til Movistar+.

Barcelona er senest blevet kædet sammen med PSG-forsvareren Marquinhos og Juventus-midtbanestjernen Paul Pogba.

- Vi kommenterer ikke sandsynlige køb og interesse, for vi kan ikke offentliggøre ting, vi arbejder på i sæsonen, siger Monje, der er vicepræsident med styr på Barcelonas finanser og blev valgt i juli 2015.

Torsdag vandt Barcelona 5-1 ude mod Rayo Vallecano, og dermed er man ubesejret 35 kampe i træk.

Et skår i glæden var dog, at Luis Suárez brændte straffespark, og nu har Barcelona brændt syv af klubbens seneste 13 straffespark, så måske skal der købes en ny skytte fra 11 meter-pletten.

- Vi er ikke succesrige på straffespark. Vi er nødt til at forbedre os her, det er der ingen tvivl om, siger 45-årige Luis Enrique ifølge goal.com.

Barcelona er otte point foran Atletico Madrid og 12 point foran Real Madrid med 11 kampe igen.

- Vi nærmer os slutningen på sæsonen, og det er det bedste tidspunkt. Den smukkeste del af sæsonen kommer, og vi må se, om vi får, hvad vi fortjener, siger Enrique.

Se også: Nørdernes tal: Her er den nye favorit i Premier League

Se også: Barcelona slog rekorden: Mesterlige Messi bag triumf

Mens Lionel Messi lavede hattrick torsdag, og Luis Suárez brændte straffe, så stod Neymar for en enkelt assist, og dermed er han oppe på 10 assists ligaen, mens han stadig står på 18 mål.

Det betyder, at Neymar er den første brasilianer i Barcelona siden Ronaldinho i 2005/2006 til både at assistere og score tocifret antal gange.

2. april klokken 20.30 spiller Barcelona årets måske sværeste kamp, når Real Madrid kommer på besøg på Camp Nou for at få revanche for 0-4-nederlaget på Bernabeu i november.

Se også: Væltede mig i piger: Kun fordi jeg var Real-spiller

Det her er meget skægt - tilbage i april 2014 talte eksperterne om, hvilke spillere Barcelona burde hente som følge af transferkarantæne:

7 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere