Annonce:
Annonce:

Barca-mand til Real-præsident: Tag dig sammen

Hvilket stadion skal være vært for den spanske pokalfinale? Det er, hvad debatten i øjeblikket går på i Spanien, og det har ført til kontroversielle kommentarer

Joan Gaspart er skarp i sine udtalelser (Foto: AP)
Joan Gaspart er skarp i sine udtalelser (Foto: AP)
Annonce:
Følg Fodbold

Umiddelbart forestiller man sig ikke, at diverse klubber vil takke nej til at afholde en pokalfinale på eget stadion, men sådan er det ikke. I hvert fald ikke, hvis man skal tro den tidligere FC Barcelona-præsident, Joan Gaspart.

Gaspart udtrykte nemlig kontroversielle påstande mod Real Madrid-præsidenten over de spanske radiokanaler torsdag. Det skriver Marca.

Krohn-Dehli klar til ny Barcelona-finale

Officielt: Robinho klar for ny klub

Ifølge Barcelona-sympatisøren, så vil Florentino Perez ikke afholde pokalfinalen på Estadio Santiago Bernabeu, da Real Madrid-præsidenten frygter, at det er FC Barcelona, der vil ende med at vinde trofæet.

- Real Madrid er bange for, at Barca vil løfte trofæet der. Hvis det er tilfældet, så sig det dog. Hvis du ikke vil have Barca til at spille finale der, så sig det offentligt - tag dig modet og gør det, opfordrer Gaspart Real Madrid-præsidenten.

Siden 2005 er den spanske pokalfinale blevet spillet på enten Camp Nou, Santiago Bernabeu, Mestella og Vicente Calderon. I 2013 var Bernabeu senest vært for pokalfinalen. Her tabte Real Madrid mod Atletico Madrid efter forlænget spilletid.

Hylder eller håner Barca-fansene Real Madrid her:

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Mette har spillet magtbingo hele sit liv
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: