Barca presser Alves: Forlæng nu

FC Barcelona har tilbudt Dani Alves en stor kontrakt, og opfordrer spilleren til at forlænge straks.

Dani Alves har længe lignet en færdig mand på Camp Nou.

Som foråret er gået har tvivlen dog meldt sig, og rygterne om en forlængelse er nu mange i den spanske storklub.

Her er det dog et sikkert faktum, at man i FC Barcelona gerne vil forlænge med den eftertragtede back. Derfor præsenterede klubben seneste et tilbud til Alves, der endnu ikke har svaret tilbage.

Det bør han dog gøre inden længe. Sådan lyder meldingen fra klubbens præsident Josep Maria Bartomeu, der understreger, at man er gået langt for en ny aftale med den brasilianske landsholdsspiller:

- Vi har præsenteret et tilbud for Dani Alves omkring forlængelse, der viser ham stor respekt. Det ved han allerede, men beslutningen er op til ham. Hvis du spurgte mig, ville jeg dog sige, at han skulle skrive under. Det er en meget lukrativ aftale, vi har tilbudt ham her i Barcelona. Jeg vurderer samtidig, at vi er den bedste klub, han nogensinde vil komme til at kunne spille i, siger Bartomeu til beIN Sports.

FC Barcelona-præsidenten ser samtidig frem mod lørdagens Champions League finale, der har stor betydning på Camp Nou:

- Det er en stor samt historisk finale for os. Juventus er en yderst vanskelig modstander, som altid spiller god fodbold. Jeg er nervøs for kampen, men på samme tid er jeg helt rolig omkring det mandskab, vi har, udtaler præsidenten.

FC Barcelona og Juventus tørner sammen i Champions League-finalen lørdag. Tipsbladet.dk har liveblog og det bedste klar fra den tyske hovedstad før, under og efter finalen.

Barca-stjerner ankommer i sjov påklædning

2 kommentarer
Vis kommentarer