Barca-skandale: Jagter flere

Det catalanske politi har været på arbejde mandag

Bartomeu er anholdt sammen med flere chefer, men fem andre er i søgelyset. Foto: Albert Gea/Ritzau Scanpix
Bartomeu er anholdt sammen med flere chefer, men fem andre er i søgelyset. Foto: Albert Gea/Ritzau Scanpix

Drama: Nu er han anholdt

Det har været en dramatisk dag for en række store Barcelona-personligheder denne mandag, da den tidligere klubpræsident Josep Maria Bartomeu og klubbens direktør Oscar Grau blev anholdt af det catalanske politi,Mossos Esquadra.

Her er det siden kommet frem, at Bartomeus stabschef Jaume Masferrer og klubbens juridiske chef Roman Gomez Ponti ligeledes er blevet anholdt. Det bliver dog kun Bartomeu ogMasferrer, som kommer til at overnatte på stationen. Det melder det spanske medie Cadena SER.

Tirsdag vil de blive sat foran en dommer, som bliver første skridt i følgerne for Barca-gate, som i bund og grund handler om, at den tidligere præsident havde hyret firmaetI3 Ventures til at promovere klubben - men også til at lave smædekampagne mod Bartomeus modstandere.

Med de fire topfolk anholdt er det dog ikke slut endnu. Mossos har meldt ud, at de også har fem andre, som de er ude efter, som både gælder firmaer og personer, som kan være vigtige i efterforskningen.

I sagen har FC Barcelona hurtigt været ude og slå fast, at de meget gerne vil samarbejde i opklaringen af sagen, som var med til at skabe dårlig omtale om spillere som Lionel Mesis og Gerard Pique.

Det sidste om sagen er utvivlsomt ikke skrevet.

Bemærker én detalje ved Eriksen-præstation

Jes Dorph: Frygtede FCK-æraen var slut

Her er Superligaens lønkonger: top 1-10