Annonce:
Annonce:

Barça-spiller afslører: Jeg beder til at Neymar kommer tilbage

Brasilianske Arthur vil meget gerne se sin landsmand komme tilbage til FC Barcelona. Han gør selv, hvad han kan for, at det sker

Annonce:
Følg Fodbold

Siden superstjernen Neymar forlod FC Barcelona til fordel for franske Paris Saint-Germain, har der været mange skriverier og spekulationer om en retur til den catalanske storklub. Neymar har angiveligt aldrig fundet til til rette i Paris som han gjorde i Barcelona, og også flere i og omkring klubben har ønsket ham tilbage.

En af dem er Neymars landsmand Arthur. Den 22-årige midtbanespiller kom først til klubben denne sommer, og nåede derfor ikke at spille med ham på klubholdet. De har til gengæld spillet sammen på det brasilianske landshold, og her har Arthur set nok til, at han meget gerne ser Neymar vender tilbage til FC Barcelona. Det fortæller han i et interview med Mundo Deportivo.

- Jeg beder personligt for, at han kommer tilbage, for han er fantastisk. Det er indiskutabelt, og jeg tror, at jo bedre spillere et hold har, jo bedre. Personligt arbejder jeg meget for at få ham tilbage, fortæller Arthur.

Annonce:

Han ved dog godt, at det er nemmere sagt end gjort, at få et skifte på plads. Dels er der Neymars personlige præferencer, og så skal klubberne også være enige.

- Han har sit liv, han ved, hvad han gør, og jeg ved ikke hvor seriøse forhandlingerne er. Om der er muligheder for, om han kan komme eller ej. Men han er en personlig ven og en professionel, som jeg beundrer meget. Jeg ville være meget glad, hvis han kom tilbage.

Selv har Arthur fået en udmærket start på sin tid i FC Barcelona, hvor det indtil videre er blevet til 18 kampe for klubben siden skiftet i sommerens transfervindue.

Superstjerne udsat for spektakulært indbrud

Eriksen bedre end verdensstjerner: - Han tager pusten fra folk

Varm transfervinter venter: Sådan handler FC Midtjylland

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

Annonce:
Pas på ønsker i Venstre - de kan gå i opfyldelse
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
LIGE NU

Bagholdet

Annonce:
Annonce: