Barça-stjerne indrømmer: Real fortjente at vinde

FC Barcelona forstod ikke at udnytte overtalssituation, lyder det fra Gerard Piqué efter lørdagens El Clásico

Gerard Piqué var oppe at køre efter sin scoring, men festen fusede ud for hjemmeholdet i El Clásico. (Foto: MARCA)
Gerard Piqué var oppe at køre efter sin scoring, men festen fusede ud for hjemmeholdet i El Clásico. (Foto: MARCA)

FC Barcelonas forsvarsspiller Gerard Piqué roser Real Madrids præstation i lørdagens El Clásico. Især i de sidste 20 minutter havde Real Madrid krammet på hjemmeholdet, lyder det fra Piqué ifølge den spanske sportsavis Marca.

Piqué kom for en sjælden gangs skyld på måltavlen med en hovedstødsscoring i begyndelsen af anden halvleg, men Real Madrid svarede overbevisende igen og sikrede sig sejren på mål af Karim Benzema og Cristiano Ronaldo.

Sergio Ramos fik rødt kort mod Barcelona (Foto: AP) Spansk fodbold Laudrups dom: Det er for dumt

Sejrsmålet faldt, minuttet efter at udeholdets Sergio Ramos var blevet udvist. For øvrigt for 20. gang i sin tid hos Real Madrid.

- Vi fandt ikke ud af at udnytte fordelen med en ekstra spiller. Allerede i de fem minutter op til Ramos' røde kort begyndte vi at miste kontrollen, siger Piqué.

Nederlaget var FC Barcelonas første i 40 kampe, men det kan vise sig at være en nyttig lærestreg.

- Det er vigtigt, at vi også lærer at tabe. De var de rette vindere, siger Piqué.

Ifølge Barcelonas træner, Luis Enrique, tippede kampen til Real Madrids fordel efter Benzemas udligning til 1-1 i det 63. minut.

- Deres første mål gjorde ondt og forvirrede os, siger han ifølge Reuters.

- Det er hårdt at tabe på hjemmebane. Men en dag skulle det jo ske, og det var så i dag. Nu må vi forberede os på Champions League, hvile og komme videre, siger Enrique om Barcelonas første nederlag på hjemmebane siden 15. februar 2015.

Spansk fodbold Hævn over Barca: Ronaldo matchvinder

Det er første gang siden 2012, at Real Madrid vinder en ligakamp på Camp Nou, men holdet har fortsat syv point op til Barcelona på førstepladsen.

Real Madrids walisiske stjerne, Gareth Bale, har dog ikke opgivet håbet om at vinde ligaen.

- Hvis vi vil vinde mesterskabet, så var det her kampen, vi skulle vinde. Fodbold kan gøre sære ting ved et hold, som taber, og du ved aldrig, hvad der kan ske, siger Bale til Reuters.

- De skal bare have et par dårlige resultater, og vi skal have et par gode, og så er vi tilbage (i titelkampen, red.), siger Bale videre.

Luka Modric er eneste spiller, der er god nok til Barcelona, mener legende (Foto: AP) Spansk fodbold Ronaldo for dårlig: Kun én Real-spiller god nok til Barca

Skulle Pepe se rødt her?:

7 kommentarer
Vis kommentarer