Barca-stjerne løj sig syg og spillede computer: Nu reagerer holdkammerat

Ousmane Dembélés tydelige koncentrationsbesvær i FC Barcelona bør snart høre op, siger hans noget mere erfarne holdkammerat

Bisserne er ikke blevet mindre, men Suárez er blevet bedre til at holde dem for sig selv, når han spiller fodbold. Foto: Albert Gea/AP
Bisserne er ikke blevet mindre, men Suárez er blevet bedre til at holde dem for sig selv, når han spiller fodbold. Foto: Albert Gea/AP
Følg Fodbold

Må man kaste med sten, når man selv bor i glashus?

Tja, hvorfor ikke?

Luis Suárez ser i hvert fald ingen problemer i at forholde sig kritisk til holdkammeraten Ousmane Dembélés røverhistorie og sygemelding, der har vist sig at stamme fra en natteseance med computerspil i begyndelsen af november

Den urugyanske angriber ryster på hovedet af den hundedyre Dembélés noget afslappede forhold til træningen i en af verdens største klubber.

- Ousmane ved, at fodbold er et privilegium for enhver spiller. Måske skulle han koncentrere sig lidt mere og være mere ansvarlig om visse ting, siger Suárez ifølge sportsavisen AS.

- Der er eksempler på professionalisme i Barcelona, som han kan hente inspiration fra. Han fortsætter med at lære, med den selvtillid, der vil gøre ham i stand til at få succes i klubben, siger Suárez i forbindelse med Uruguays landskamp tirsdag mod Frankrig i Paris.

Dembélé havde ifølge AS spillet lidt for meget computer om natten, og den franske verdensmester glemte at stille vækkeuret, da han faldt i søvn. Det kostede lige formiddagstræningen, og det blev værre, da han overfor cheftræner Ernesto Valverde løj og sagde, at han var blevet syg.

Det er bare det seneste eksempel på den unge spillers problemer i klubben, og spørgsmålet er, hvor længe Valverde gider blive ved med at finde sig i det.

Han har ikke disciplinære problemer med Luis Suárez, men der var engang, hvor han forsøgte at æde sine modstandere. Både som Ajax- og Liverpoo-spiller. Og selvfølgelig mest berømmet er episoden ved VM for fire år siden, hvor han satte tænderne i Giorgio Chiellini fra Italien.

Efter den episode blev han idømt fire måneders karantæne af FIFA.

Og så var der dengang i Premier League, hvor han af det engelske fodboldforbund blev idømt otte kampes karantæne for at genere Patrice Evra og kalde ham 'Negrito'.

Står foran monster-karantæne: Storklub risikerer uhørt straf

Præsident med klar besked: Storklub skal smides ud af Champions League

Hårdt ramt City-stjerne giver op: Gennemgår operation

Fyret efter målfest: Stor danskerklub har ny træner klar

Gør dig klar til søvnløse nætter: Sådan er det nye Football Manager

Ballademageren fra helvede: Han brændte alle sine broer

LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

Hun undskyldte kun oprigtigt, da hun hostede

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind