Barça-stjerne: Messi og Enrique var oppe at toppes

Gerrard Pique fortæller, at Lionel Messi og træner Luis Enrqiue ikke altid har været lige enige

Gerard Pique insisterer på, at det er Luis Enrique, og ikke Lionel Messi, som tager de centrale beslutninger i Barcelona.

Den tidligere Manchester United-forsvarsspiller fortæller dog også, at de to rent faktisk har haft en kontrovers, men siger samtidig, at det 'hører fortiden til'.

I kølvandet på diskussionen, var der spekulationer om, at Messi var den som havde størst indflydelse på Camp Nou.

Det blev samtidig rapporteret, at Messis indflydelse var så stor, at han bad om at få Enrique erstattet, eller så ville han søge en andre græsgange, enten hjemme i sine barndomsklub eller i England.

Således hævdede catalansk tv, at Messi skulle have forlangt Luis Enrique fyret.

Isco stod for Real Madrids første scoring i 2-0-sejren over Deportivo lørdag aften. Karim Benzema leverede mål nummer to. (Foto: APDaniel Ochoa de Olza) Spansk fodbold Målløs Ronaldo i Real-genrejsning

Men det blev der tydeligvis ikke noget af.

Gabriel Paulista får formentlig debut for Arsenal i denne weekend i FA Cup'en. (Foto: Alberto Saiz/AP) Premier League Dyrt Arsenal-indkøb har sprogproblemer

Holdkammeraten Piqué fortæller dog, at Enrique og Messi ikke altid har været lige enige. Men uanset hvad er det Enrique, der bestemmer, siger han.

- Luis Enrique bestemmer mere end Messi naturligvis, fortæller forsvarsspilleren til det spanske radioprogram El Partido de las 12.

- Han er træneren, chefen, selvom Leo har en masse slagkraft i omklædningsrummet. Men der er uoverensstemmelser i enhver trup. Luis Enrique og Messi havde en kontrovers, men det er en saga blot.

0 kommentarer
Vis kommentarer