Barca-stjerne risikerer fængsling

Gerard Pique blev for aggressiv overfor politiet i Barcelona, og har nu fået en bøde på 10.500 euro, der skal betales inden for en uge, hvis stjernen vil undgå fængsling

Gerard Piques aggresive adfærd overfor politiet har kostet ham en kæmpebøde. (Foto: AP)
Gerard Piques aggresive adfærd overfor politiet har kostet ham en kæmpebøde. (Foto: AP)

Gerard Pique er kendt som en spiller, der ikke er bange for at gå ind i konfrontationer på grønsværen.

Uden for banen blev FC Barcelona-spilleren dog alt for aggressiv tilbage i oktober, da han sammen med sin bror handlede ind i Barcelona. Da de to brødre kom tilbage til deres bil, var betjente i gang med at skrive en parkeringsbøde.

Gerard Pique og FC Barcelona kom ned på jorden imod Malaga. (Foto: AP) Spansk fodbold FC Barcelona-profil efter fiasko: Ikke kun Messis skyld

Dette var FC Barcelona-profilen langt fra tilfreds med, og det fik betjentene at føle. Både verbalt og fysisk blev betjentene konfronteret af Pique, der efterfølgende blev sigtet for episoden. Dommen faldt tirsdag, hvor spilleren blev idømt en bøde på 10.500 euro. Et beløb svarende til 78.000 danske kroner.

Straffen var ellers i første omgang sat til 900 euro. Retten vurderede dog, at spilleren, med sin løn taget i betragtning, havde pligt til at betale et større beløb, der nu skal betales inden for syv dage. Sker dette ikke risikerer Gerard Pique flere dage bag tremmer for forseelsen.

Spansk fodbold Barça-stjerne: Messi og Enrique var oppe at toppes

På banen går det noget bedre for Gerard Pique og FC Barcelona, der i weekenden spillede sig tæt på Real Madrid i Liga BBVA. Afstanden mellem de to klubber er nu blot to points.

10 kommentarer
Vis kommentarer