Barça-stjerne stikker til såret Ronaldo

Barcelona-backen Daniel Alves mener, at Cristiano Ronaldo må tage imod den kritik, han får efter El Clásico-nederlaget. Særligt når Ronaldo i forvejen elsker opmærksomhed

Daniel Alves kritiserer Ronaldo for ikke at kunne tåle kritik, når det går dårligt. (Foto: AP/Daniel Ochoa de Olza)
Daniel Alves kritiserer Ronaldo for ikke at kunne tåle kritik, når det går dårligt. (Foto: AP/Daniel Ochoa de Olza)

De har aldrig været 'best buddies' på banen. Og forståeligt nok. For Daniel Alves spiller for Barcelona, mens Cristiano Ronaldo jo spiller for Real Madrid. Men hvis de to stjerners forhold i forvejen var skidt, særligt oven på weekendens lammende lussing fra Barcelona til Real Madrid på 4-0, er det ikke blevet bedre.

For umiddelbart efter El Clásico var Alves ude med det helt lange tyrefægterspyd og stikke til Ronaldo. Alves har nemlig ingen sympati for Ronaldo og resten af Real Madrid-truppen, der har fået massiv kritik efter lørdagens El Clásico-afklapsning.

- Han er stadig Cristiano - en topspiller. Men måske er det i virkeligheden problemet, siger Alves ifølge goal.com og uddyber:

Benitez kan foreløbig tørre sveden af panden. Han fortsætter i sit job som træner for Real Madrid (Foto: AP) Spansk fodbold Pryglet af Barça: Real-præsident freder Benítez

- Hvordan skal jeg sige det? Han er en karakter, han elsker at være hovedpersonen. Hvis du vil være på den måde, når du vinder, og du elsker, at medierne taler om dig, så må du også kunne tåle kritikken, når du taber, siger brasilianeren.

For Alves mener kun, der er én part, man kan kritisere, når en fodboldkamp tabes.

- Hvis et hold ikke leverer eller vinder, så er det spillernes egen skyld, siger Alves, som tydeligvis refererer til Ronaldo og co.

Spansk fodbold Agent soleklar: Ronaldo forlader IKKE Real Madrid

Men så gider Barcelona-backen heller ikke at tale mere om Ronaldo, hvis man da skal tro hans egne ord. Alligevel taler han lidt mere om den portugisiske verdensstjerne.

- Vi har andet end Ronaldo at koncentrere os om i Barcelona. For at være ærlig så er jeg ligeglad med, hvad Ronaldo gør.

Men bedst som man tror, at den sag er helt overstået, blander den tidligere Madrid-anfører og offensive es Guti sig.

For under et spansk TV-program blev Guti præsenteret for Alves' udtalelser om Ronaldo. Og dem tog Real Madrid-legenden ikke pænt.

- Daniel Alves vil gerne vinde fans til Barcelona på sine udtalelser, fordi hans spil på banen ikke længere kan gøre det, sagde Guti ifølge 101greatgoals.

Real Madrid-træner Rafael Benítez er i store problemer efter 0-4 mod FC Barcelona (Foto: AP) Spansk fodbold Nu løber tiden ud for Benítez: Derfor sejler det i Real Madrid

Og så var Alves straks på banen igen, selv om han jo havde lovet kun at koncentrere sig om Barcelonas sager.

 

-Derfor troede jeg slet ikke på ham, da han (Guti, red.) sagde til mig på Ibiza, at jeg var et fænomen. Hahahaha. Han lyver meget. Jeg sender dig et kram, skriver Alves på sin Twitter til Guti.

Ja, der er sikkert ikke sagt det sidste i den sag.