Barça-stjerne udebliver fra træning: Tæt på Chelsea

Pedro var ikke til træning i FC Barcelona torsdag, og det skyldes, at han skal afklare sin fremtid

Pedro ligner i den grad en spiller, der skal slå sine folder i Premier League. (Foto: AP)
Pedro ligner i den grad en spiller, der skal slå sine folder i Premier League. (Foto: AP)

Situationen omkring spanske Pedro har været en stor saga denne sommer. Manchester United har kæmpet hele sommeren for en aftale, men er nu blevet overhalet på stregen. London-klubben Chelsea FC er nemlig klar med en aftale, der skal sikre Pedro ophold på Stamford Bridge. En aftale der ventes præsenteret i løbet af de kommende dage.

Se også: Sådan snød Mourinho Manchester United

Dette blev yderligere bekræftet torsdag formiddag. Her måtte man nemlig se langt efter den spanske landsholdsspiller ved træningen i FC Barcelona, og klubben bekræfte da også, at udeblivelsen skyldes situationen for fremtiden.

Denne skal afklares, før Pedro igen kan træne med i den spanske klub, hvis dette overhovedet bliver en nødvendighed:

Se også: Sort skærm til Messi og Ronaldo? Ingen dansk tv-aftale

- FC Barcelona har torsdag valgt at give Pedro Rodriguez lov til at udeblive fra træningen. Han har ikke været del af træningen, idet han skal afklare sin fremtid, skriver FC Barcelona i en pressemeddelelse umiddelbart efter træningspasset.

Pedro har spillet mere end 300 kampe for FC Barcelona, siden han i 2007 fik sin debut. Situationen i den spanske storklub har dog været vanskelig efter tilgange som Neymar og Luis Suarez, men alt tyder nu på, at fast spilletid venter allerede i denne sæson i Premier League.

 Se også: Chelsea insisterer - men Everton afviser kæmpebud

Her sikrer Pedro FC Barcelona den europæiske Super Cup med sit sidste mål for klubben: Se også: Chelsea insisterer - men Everton afviser kæmpebud

1 kommentar
Vis kommentarer