Barça-træner hylder Wass og co. efter chok-sejr

Luis Enrique havde kun rosende ord til onsdagens modstander, der endte med at give storholdet en lussing på hele 4-1

Daniel Wass og Celta Vigo havde godt styr på Lionel Messi og FC Barcelona. (Foto: AP)
Daniel Wass og Celta Vigo havde godt styr på Lionel Messi og FC Barcelona. (Foto: AP)

I FC Barcelona er det sjældent, at man løber ind i regulære ydmygelser. Netop dette skete dog onsdag aften, da Celta Vigo tog imod. Værterne havde fået en flot sæsonstart, og de gode takter fortsatte imod FC Barcelona. Her blev the treble vinderne nemlig kørt over med knusende 4-1 i en kamp, hvor danske Daniel Wass var på banen for Celta.

De voldsomme cifre skabte da også massiv skuffelse i Barca-lejren. Her var træner Luis Enrique dog hurtig til at rose værterne, der ifølge ham klart fortjente de tre points. De udtalte den tidligere Celta Vigo-træner på sit pressemøde efter kampen.

Krohn-Dehli og Sevilla flopper igen

- Efter sådan en kamp, må man sige tillykke til Celta Vigo. De spillede god fodbold hele vejen rundt, mens de var yderst effektive. Faktisk har jeg ikke noget imod at tabe til et hold som Celta. De spiller god og ren fodbold, mens de er blandt de bedste hold i ligaen, siger Luis Enrique på pressemødet.

Træneren ærgrer sig dog over manglende konsekvens fra sit eget mandskab:

- Vi tabte for mange dueller individuelt. Deres første mål var en scoring, hvor Nolito brød igennem og sendte den op i hjørnet. Deres andet mål var en klar fejl fra vores side. Efter at have tabt 4-1, tager vi ikke glade hjem. Vi skal dog kigge på den her kamp og lære af den, udtaler Enrique.

Wass og Celta ydmyger Barcelona i choksejr

Med 13 points efter fem kampe deler Celta Vigo førstepladsen i Liga BBVA med Real Madrid og Villareal. FC Barcelona indtager femtepladsen med 12 points.

Det er ikke kun Luis Enrique, der uddeler roser.

Hos goal.com er der generelt høje karakterer til Celta-spillerne, og der er også pæne ord til danske Daniel Wass, som scorer karakteren 3,5 ud af 5.

- Han dækkede en helvedes masse områder midt på banen og bidrog til Celtas vigtige presspil ved konstant at jagte Barcelona-spillerne, når de var i boldbesiddelse, skriver fodboldsitet.

 Benzema sender Real Madrid til tops i Spanien