Barca-træner i modvind: Vil ikke hælde benzin på bålet

Luis Enrique afviser på ny, at der skulle være problemer i FC Barcelona, selv om rygterne ellers går på det modsatte

FC Barcelona-manager Luis Enrique er havnet i lidt af et stormvejr, og ifølge flere spanske kilder kan han være på vej væk fra den catalanske klub. (Foto: AP)
FC Barcelona-manager Luis Enrique er havnet i lidt af et stormvejr, og ifølge flere spanske kilder kan han være på vej væk fra den catalanske klub. (Foto: AP)

Rygterne, beskyldningerne og historierne er mange omkring FC Barcelona i denne tid. Træner Luis Enrique er under maksimalt pres fra de spanske medier, der allerede har meldt ham færdig som manden i spidsen for FC Barcelona.

Spekulationerne afvises dog nu af hovedpersonen selv. Luis Enrique understreger på et pressemøde, at han vil forlade klubben den dag, han ikke længere føler opbakning fra spillertruppen.

Spansk fodbold Medie: Barcelona-træner er færdig

- Lige nu har jeg ikke lyst til at hælde benzin på bålet. Jeg er stadig fokuseret og motiveret i mit arbejde. Der er intet på min vej, der forhindrer mig i at gøre mit arbejde, siger Luis Enrique ifølge Marca.com.

- Alt hvad jeg ser i klubben, virker lovende. Den dag spillerne ikke længere står bag mig, forlader jeg klubben, siger spanieren.

Messi nægter at sidde på bænken, og det kan ende med at koste Luis Enrique jobbet som Barca-træner. (Foto: AP) Spansk fodbold Ex Barca-spiller: Messi vil ikke acceptere rotation

Luis Enrique kom til FC Barcelona i sommeren 2014, men siden sin ankomst har træneren har flere gange været meldt på kant med holdets argentinske stjerne Lionel Messi.

0 kommentarer
Vis kommentarer