Barça-trio rundede 100 mål i massakre

Lionel Messi, Luis Suarez og Neymar kom alle på tavlen, da FC Barcelona kørte Getafe over med 6-0 på Camp Nou

FC Barcelona storsejrede mod Getafe. (Foto: AP)
FC Barcelona storsejrede mod Getafe. (Foto: AP)

De spillede bolden rundt om Getafe-spillerne, som var de bare kegler i Ballerup. FC Barcelonas stjerner var tirsdag aften i overdådigt spillehumør hjemme på Camp Nou, hvor de vandt 6-0. Ikke mindst takket være en eminent præstation i første halvleg, hvor gæsterne fra Madrid ikke fik et ben til jorden.

Det til trods for, at bussen blev parkeret foran eget straffesparksfelt, men det var ingenlunde nok til point, for FC Barcelonas offensive trio bestående af Lionel Messi, Luis Suarez og Neymar var alle veloplagte på en og samme tid.

Når det er tilfældet, er det sin sag at være udehold i Catalonien. Ja, man fristes nærmest til at sige, at Getafes håb om point allerede inden kampens begyndelse lå parkeret hjemme i hovedstaden.

Se også: Dansk Barça-nej er nået til England

Sådan så det i al fald ud, for efter mindre end en halv time havde de tre sydamerikanere alle fundet vej til nettet. Og da Suarez fordoblede sin total fem minutter før pausen med en herlig afslutning i det lange hjørne, sørgede han tilmed for, at FC Barcelonas forreste linje tilsammen kom op på imponerende 100 mål i sæsonen.

Anden halvleg blev mindre spektakulær. Getafe havde ikke midlerne til at iværksætte noget, der kunne minde om et forsøg på et comeback, og fokus var meget vel rettet mod weekendens vigtige bundkamp mod Granada, hvor styrkeforholdet skulle være noget mere jævnbyrdigt.

Se også: Barça-legende tavs om DBU-forbud

Omvendt skruede FC Barcelona også et gear eller to ned, og derfor var Lionel Messis mesterlige scoring bare to minutter efter byttet af banehalvdel eneste tilfælde, hvor nettet kom i aktion i anden akt af kampen.

Med sejren udbygger FC Barcelona føringen i toppen af La Liga, hvor holdet med 84 point nu har et hul på fem point ned til rivalerne fra Real Madrid, som først spiller onsdag.

32 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere