Barcelona bekræfter: Endelig tilbage

Martin Braithwaite er igen at finde i FC Barcelonas kamptrup. Det er første gang danskeren er med siden august

Martin Braithwaite er tilbage i fuld træning og kan torsdag spille igen for første gang i fem måneder. Foto: Nurphoto/Getty Images
Martin Braithwaite er tilbage i fuld træning og kan torsdag spille igen for første gang i fem måneder. Foto: Nurphoto/Getty Images
Følg Fodbold
Følg Udenlandsk fodbold
Følg Spansk fodbold

Braithwaite er tilbage!

FC Barcelonas danske landsholdsstjerne er med i truppen for første gang i fem måneder, når 'Blaugrana' tørner sammen med Athletic Bilbao i Copa del Rey.

Det bekræfter klubben på Twitter.

Danskeren måtte under kniven tilbage i september måned, efter han havde pådraget sig en skade i knæet og har siddet udenfor lige siden.

FC Barcelona har haft en skrækkelig sæson, hvor de er røget ud af Champions League, har en økonomi, der sejler og lige nu indtager en skuffende sjetteplads i ligaen - hele 17 point efter ærkerivalerne fra Real Madrid.

Det har også betydet, at den tidligere Barcelona-spiller Xavi Hernandez har overtaget trænerposten i klubben, og den nye træner har haft gode samtaler med Braithwaite under danskerens genoptræning. Xavi omtalte også Braithwaite på gårsdagens pressemøde.

Nu er tiden endelig inde til, at den tidligere Esbjerg-spiller kan indtage grønsværen igen og hjælpe Barcelona med at redde sæsonen.

Torsdag møder den catalanske storklub sidste års finalemodstander Athletic Bilbao, der senest tabte super-cuppen til Real Madrid.

Real Madrid skal også i aktion torsdag, når de skal en tur til Elche.

Du kan se begge opgør eksklusivt på Ekstra Bladet + fra klokken 19:00.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Martin Braithwaite var brandvarm inden sin skade, og det var især en lovende opstart, som fik sat gang i ham. Se her hans mål til 2-0 mod Juventus i pre-season.

Lyt til 'Agenterne'

Randers-klubikon Mads Fenger bestod i 2017 lægetjekket hos Zulte Waregem. Parterne var enige om en fireårig aftale og Fenger blev i sin nye Zulte-trøje fotograferet til offentliggørelsen af transferen.

Under besøget i Belgien skete der dog noget, der fik Fengers agent, Mads Bach Lund, til at ane uråd.

Lyt til 'Agenterne' her eller på din fortrukne podcastplatform.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Den danske model er i fare, hvis ikke en masse tyk beton fjernes

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+