Barcelona forgylder Neymar

Den brasilianske landsholdsstjerne bliver den næstbedst betalte spiller hos Champions League-vinderne - knap 90 mio. kr. bliver Neymars nye årsløn

Den brasilianske superstjerne Neymar er tæt på at forlænge sin kontrakt med Barcelona (Foto: AP)
Den brasilianske superstjerne Neymar er tæt på at forlænge sin kontrakt med Barcelona (Foto: AP)

Barcelona er klar til at belønne Neymar for en fremragende sæson.

Den spanske storklub har ifølge avisen Sport en ny kontrakt klar til brasilianeren, der i den netop overståede sæson scorede 43 gange for Champions League-vinderne.

Ifølge Sport er Barcelona og Neymar enige om en kontrakt frem til 2020, og den 23-årige angriber kan se frem til et betragtelig lønstigning.

Neymars nye årsløn bliver 12 mio. euro - ca. 90 mio. kr. - og han bliver dermed den næstbedst betalte Barcelona-spiller.

Kun Lionel Messi har en bedre kontrakt.

Zito stiger til vejrs og header Brasilien på 2-1 i VM-finalen i 1962 mod Tjekkoslovakiet. (Foto: Topfoto) Intl. fodbold Brasiliansk VM-legende død

Aftalen skulle have været klar i flere måneder, men det kommende præsidentvalg i klubben har udsat underskriften.

Det skulle dog være en formalitet, og forlængelsen vil blive offentliggjort senere på sommeren, når præsidentvalget er afgjort.

Neymars nuværende kontrakt står til at udløbe i sommeren 2018, men nu det bliver det altså til to sæsoner yderligere for angriberen.

Landsholdsfodbold TV: Juve-stjerne bag vidunderlig målfest

Et punkt skulle dog ikke være helt på plads i aftalen.

FC Barcelona ønsker, at den nye kontrakt skal indeholde en frikøbsklausul på 250 mio. euro (1,86 milliarder kr.). Det er i øvrigt det samme, man skal betale, hvis man ønsker at købe Lionel Messi fri af Barcelona.

Neymar blev topscorer i Champions League. Se hans finalescoring mod Juventus her:

46 kommentarer
Vis kommentarer