Barcelona: Forstår, at Xavi vil væk

Barcelona-træner Luis Enrique håber fortsat på, at Xavi bliver i klubben, men forstår også, at den 35-årige midtbanelegende vil prøve noget nyt, før karrieren er slut

Xavi får mindre og mindre spilletid i Barcelona og til sommer skifter han nok (Foto: AP)
Xavi får mindre og mindre spilletid i Barcelona og til sommer skifter han nok (Foto: AP)
Det virker efterhånden sikkert og vist, at Xavi til sommer forlader Barcelona efter over 17 år i klubbens tjeneste. Al Sadd fra Qatar er flere gange blevet nævnt som en mulig destination for Xavi, der angiveligt også skulle være ønsket i Major League Soccer, hvor kammeraten David Villa slår sine folder.


Se også: Raul advarer Xavi om Qatar

Men det kunne også være en mulighed at blive i Barcelona, slår klubbens cheftræner Luis Enrique fast. Han håber fortsat at kunne råde over klublegenden.

- Xavi har den hengivenhed, som alle catalanere og enhver fodboldelsker har. Han ved, hvordan jeg har det med, at han vil væk. Jeg ville elske, at han fortsætter med at hjælpe Barcelona, men jeg forstår, at han vil have en anderledes oplevelse, før han trækker sig tilbage. Hvad end han vælger, så vil klubben stå bag ham, siger Enrique til Goal.com.

Cristiano Ronaldo har karantæne i Real Madrids næste kamp (Foto: AP) Spansk fodbold - 9. apr. 2015 - kl. 06:41 Real undrer sig: Ronaldo får karantæne for skuespil

Xavi er i denne sæson røget bag i køen til midtbanen i Barcelona, men har været en vigtig brik i holdets to seneste sejre i Primera Division, som de aktuelt fører med fire point ned til Real Madrid.

3 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere