Barcelona i chok - nøglespiller vil væk

Javier Mascherano er enig med Juventus om et skifte, men FC Barcelona vil ikke slippe den rutinerede argentiner

Normalt er FC Barcelona klubben, som verdens bedste fodboldspillere drømmer om at komme til.

Sammen med Real Madrid, Bayern München og de største klubber i Premier League er de spanske mestre stedet, hvor store karrierer kulminerer, og derfor hører det sjældenhederne, at profiler søger væk.

Men det er lige præcis, hvad en af Luis Enriques støttespillere på Camp Nou har i sinde.

Er Javier Mascherano på vej ud i FC Barcelona. (Foto: AP)
Er Javier Mascherano på vej ud i FC Barcelona. (Foto: AP)
 

Således kan spanske Sport afsløre, at holdets defensive krumtap, den argentinske veteran Javier Mascherano er nået til enig med de italienske mestre om en treårig aftale.

Parterne skal have indgået en mundtlig aftale, som sikrer den 31-årige forsvarer og defensive midtbanespiller en betragtelig lønforhøjelse.

Det blev hverken Lionel Messi eller Luis Suárez, men derimod backen Jordi Alba, som sikrede Barcelonas  pokalitlen mod Sevilla søndag aften. Det skete efter et sandt drama med tre røde kort (Foto: AP/Francisco Seco) Spansk fodbold Uventet Barca-helt om pokal-drama: Vi viste nosser

I Barcelona er træner Luis Enrique dog ikke indstillet på at slippe den argentinske landsholdsspiller, der i den forgangne sæson startede inde 44 gange og netop nu forbereder sig på Copa America sammen med de argentinske landsholdskolleger.

Ifølge spanske medier er det frygten for at ryge ud i periferien af truppen, hvis FC Barcelona som ventet forstærker midterforsvaret til den kommende sæson, der sender den tidligere Liverpool-spiller væk.

Sport spekulerer dog også i, at Javier Mascherano kan være parat til at acceptere en rolle som rotationsspiller, fordi hans familie er faldet godt til i byen.

PSG's brasilianer Marquinhos og Athletic Bilbaos Aymeric Laporte står angiveligt højt på ønskelisten, men med udsigt til at Marc Bartra og Thomas Vermaelen forlader klubben, vil det under alle omstændigheder være en streg i regningen at miste Javier Mascherano.

 

Luis Enriques hovedpine kan blive endnu værre, hvis Mundo Deportivos oplysninger om, at også højrebacken Daniel Alves overvejer et exit fra Camp Nou.

-  Det eneste i mit liv, jeg tænker på, er mine evner. Jeg kan ikke love noget. Jeg lever i nuet, der er ikke noget i morgen. Nu findes kun i dag, lød det tirsdag kryptisk fra brasilianeren.

Stjernernes exit-planer betyder ifølge Mundo Deportivo, at FC Barcelonas tekniske direktør, Robert Fernandez allerede har holdt møder med sine chefer om, hvordan man bedst sammensætter et nyt forsvar i FC Barcelona.

Spansk fodbold Barcelona vandt 'The Double' efter dramatisk finale

Det er ikke småpenge, Barcelona får for deres fornyede samarbejde med sportstøj-giganten Nike . (Foto: AP/Manu Fernandez) Spansk fodbold Barcelona lander gigantisk sponsoraftale

Barcelonas fans får alligevel lov til at vifte med deres catalanske flag søndag aften i pokalfinalen. (Foto: AP) Spansk fodbold Kovending i bizar sag: Nu må Barca-fans flage

Her lukker FC Barcelona-stjerne strid med Real Madrid-spiller:

32 kommentarer
Vis kommentarer