Barcelona i transfer-panik: Trak stikket på drømmekontrakt

Under en mellemlanding på vej til sit livs kontrakt fik Cédric Bakambu besked om, at Barcelona alligevel ikke ville leje ham

Få et overblik over de største transfervinduet indtil videre. Producer: Lasse Brøndal
Følg Fodbold
Følg Udenlandsk fodbold
Følg Spansk fodbold

Tanker om et nyt liv og et gevaldigt pust til karrieren har uden tvivl kredset i Cédric Bakumbu, da han sad i flyveren fra Seoul til Hong Kong.

Her skulle han mellemlande på vej til Barcelona. Fra sin agent havde angriberen fra Congo fået at vide, at en af verdens største fodboldklubber ville leje ham. Historien skiver L'Équipe.

Præsidenten for den kinesiske klub Beijing Guoan havde givet Bakumbu lov til at rejse til Barcelona. Sammen med holdkammeraterne var han ellers lige landet i Seoul. Holdet skulle forberede sig til en asiatisk Champions League-kamp på den koreanske halvø, og han var lige landet, da Bakumbu bookede fly til Barcelona med mellemlanding i den oprørske kinesiske storby. Den spanske storklub havde besluttet sig for en lejeaftale.

Her sad han i flyveren med drømmene om et vendepunkt i karrieren. Han havde tidligere i karrieren afvist at forlænge hos Villarreal og havde forladt Spanien for at tage til Kina, men Barcelona siger man ikke nej til.

Til gengæld sagde klubben nej til ham. Da han landede i Hong Kong, fik han kontakt med agenten, der havde den nedslående nyhed fra den catalanske sportsdirektør, Eric Abidal.

Barcelona har ellers været på heftig angriber-jagt, efter deres stjerne Luis Suarez er dømt ude resten af sæsonen. Panikken har vist ramt det spanske.

Der var derfor ikke andet at gøre for landsholdsangriberen end at vende om - og tage tilbage til holdkammeraterne.

 

Højbjerg er hot! Jagtes af storklubber

Mere fra Ekstra Bladet+

Er Danmark for lille til store hemmeligheder?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+