Barcelona-Real Madrid truet af aflysning

Der kan være strejke på vej fra de spanske fodboldklubber

Ronaldo og Messi må måske vente længere end til 22. marts, før de mødes igen (Foto: AP)
Ronaldo og Messi må måske vente længere end til 22. marts, før de mødes igen (Foto: AP)

22. marts spilles sæsonens sidste Clasico, når Real Madrid gæster Barcelona.

Men måske bliver der slet ikke spilles fodbold på Camp Nou den søndag. Kampen trues ifølge AS af en mulig strejke.

Jes Dorphs afløser ser ud til at være fundet (Foto: Thomas Sjørup/Polfoto) Champions League TV3 om mulig Dorph-afløser: Er en dygtig vært

I Spanien kæmper klubberne lige nu for en ny tv-aftale, hvor pengene skal fordeles på en mere fair måde, som det sker i England og Italien.

Samtlige klubber i de to bedste spanske ligaer på nær Athletic Club fra Bilbao skulle således have skrevet under på et brev til regeringen, hvor de støtter forslaget om en fælles aftale.

Lionel Messi fik et mål foræret af Luis Suarez (Foto: AP) Spansk fodbold Suarez forærer Messi mål

Som det er lige nu, så forhandler klubberne selv deres tv-aftaler individuelt, men utilfredsheden med aftalen er vokset, og det er med støtte fra den spanske ligaforening.

Spaniens sportsminister Miguel Cardanal har hidtil været imod fælles tv-aftale, men med den samlede støtte til en ny fælles aftale, så føler han formentlig et vist pres.

Sergio Busquets er en af de spillere, der er faldet lidt let i verdens største klubturnering. (Foto: AP/Victor R. Caivano) Champions League TV: Barca-profil ikke alene: Selv de største stjerner filmer

Den spanske ligaforening har givet sportsministeren et ultimatum, så der skal findes en løsning inden for de nærmeste uger, ellers truer klubberne med strejke, og det er altså her, at Barcelona-Real Madrid 22. marts er det mest prominente offer.

Tilbage i april 2011 strejkede de spanske klubber også efter uenighed om tv-aftaler. Dengang ville man have fjernet en ugentlig gratis kamp.

Sådan forbereder Messi sig til kamp:

Se Messis 10 bedste Champions League-mål:

Se samtlige Ronaldos 72 mål fra Champions League her:

Se Ronaldos Ballon d'Or-brøl:

12 kommentarer
Vis kommentarer