Barcelona smider point i sjaskvådt lokalderby

Barcelona og Espanyol tørnede søndag sammen på en bane, der på grund af regn ikke var velegnet til fodbold

FC Barcelona måtte søndag nøjes med et enkelt point, da holdet måtte rejse hjem fra lokalrivalerne Espanyol med et 1-1-resultat.

Forholdene på banen var ikke til at spille fodbold, da regnen i stor stil stod ned over stadionet. Kæmpe vandpytter stoppede bolden, og tilfældighederne havde stor indflydelse på spillet.

Havde Barcelona-træner Ernesto Valverde vidst, at forholdene blev, som de gjorde, så havde han måske undladt at lade spillere som Jordi Alba, Ivan Rakitic og Lionel Messi starte på bænken.

Han kunne godt have brugt mere kreativitet fra kampens start. I første halvleg havde Barcelona vanen tro bolden størstedelen af tiden, men scoringerne udeblev.

I begyndelsen af anden halvleg var det stadig svært at se, hvor målene til førerholdet skulle komme fra, og Valverde så muligvis det samme fra bænken.

Han tog i hvert fald den beslutning at skifte ud på sit hold, og med en halv time tilbage af kampen sendte han Messi og Sergi Roberto på banen.

SE BEGGE MÅL FRA KAMPEN I KLIPPET ØVERST

Foto: Pau Barrena/Ritzau Scanpix
Foto: Pau Barrena/Ritzau Scanpix

Det viste sig umiddelbart ikke at være en god idé, for fem minutter senere bragte hjemmeholdet sig foran, da Gerard Moreno fik hovedet på et indlæg fra kanten.

Det så sort ud for sejrsvante Barcelona, der var faretruende tæt på sit første nederlag i sæsonen.

Men udligningen kom. Barcelona fik tildelt et frispark ikke langt væk fra hjørneflaget, og det sparkede Messi ind i hovedet på Gerard Pique, der udlignede.

Flere mål blev det ikke til i kampen, og Barcelona forbliver førerhold i ligaen med 12 point ned til Atlético Madrid.

Espanyol ligger nummer 15 i Primera Division.

Senere søndag mødes Atlético Madrid og Valencia. De to hold er Barcelonas nærmeste forfølgere i Primera Division.

Brøndby Zorniger undgår titel-spørgsmål: Jeg har problemer med stemmen

FC København Smæk til FCK: Tre mand dumper fælt

Cristiano Ronaldo er rangeret til 94 ud af 99 mulige. Foto: EA Sport og Spil Sådan bliver du rig i FIFA Ultimate Team

Diego Maradona er blevet cheftræner i Fujairah FC, som spiller i den næstbedste række i De Forenede Arabiske Emirater. Foto: Christophe Viseux Sport og Spil Mysteriet om Diego Maradonas dramatiske liv: Vi fandt ham i ørkenen

2 kommentarer
Vis kommentarer