Barcelona-stjerne i kovending - forlænger med CL-vinderne

Det var næsten sikkert, at han var på vej væk efter denne sæson, men tirsdag skrev backen Dani Alves under på en forlængelse med FC Barcelona

Dani Alves bliver alligevel i Barcelona. (Foto: AP)
Dani Alves bliver alligevel i Barcelona. (Foto: AP)

Omsider blev FC Barcelona og Dani Alves enige med hinanden. Parterne har forlænget samarbejdet frem til sommeren 2017 med mulighed for yderligere et års forlængelse.

Alves har selv indikeret på et pressemøde og på de sociale medier, at hans eventyr i Barcelona snart var slut - men nu har den brasilianske højreback alligevel besluttet sig for at skrive under på en ny kontrakt.

Spansk fodbold Barca presser Alves: Forlæng nu

- Den nye aftale betyder, at forsvarsspilleren bliver i FC Barcelona frem til 30. juni 2017 - med en option på en tredje sæson, skriver klubben på sin hjemmeside.

Dani Alves har lige været med til at vinde The Treble med Barcelona - senest var han med i finalesejren på 3-1 mod Juventus i Champions League.

Inden forlængelsen stod Dani Alves til at have kontraktudløb med udgangen af juni, men nu er fremtiden på plads.

I sommeren 2008 skiftede Dani Alves fra Sevilla og har siden spillet 343 kampe for Barcelona - mere end nogen anden udlænding i klubbens historie.

(Foto: AP) Spansk fodbold Officielt: Barcelona henter Sevilla-profil

Det er blevet til 19 titler for Dani Alves i Barcelona-trøjen - heriblandt fem spanske mesterskaber, tre Champions League-titler og tre spanske pokaltitler.

Udover at være en god fodboldspiller, er Dani Alves også kendt for at gå op i mode og design. Om han har god smag, må I selv vurdere.

Sådan her mødte han ihvertfald op til CL-kampen mod Bayern München i maj - noget, der ikke imponerede TV3's ekspert Peter Kjær.

16 kommentarer
Vis kommentarer