Annonce:
Annonce:

Barcelona-stjerne i problemer: Løj om Neymars fremtid

Gerard Pique trækker i land, efter han 'afslørede', at Neymar blev i Barcelona

Annonce:
Følg Fodbold

Det er fortsat ikke sikkert, hvor brasilianske Neymar fortsætter sin fodboldfremtid.

Derfor har Barcelonas forsvarsstjerne Gerard Piqué nu trukket gevaldigt i land i forhold til det skråsikre billede, spanieren lagde på sin Instagram-profil af ham og Neymar, som var ledsaget af to simple ord:

'Se queda' ('Han bliver', red.).

Men det fortsat ikke sikkert, om Neymar bliver i Barcelona eller om angriberen pakker sine fodboldstøvler og flytter til Paris.

Derfor blev Pique tvunget til at sætte i bakgear på et pressemøde i USA tirsdag, inden Barcelonas kamp mod Manchester United.

Annonce:

- Det var min personlige mening, efter jeg havde talt med ham. Det er min intuition. Når jeg og holdkammeraterne taler med Neymar, forsøger vi at forklare ham hans situation som holdkammerater og venner. Jeg har sagt, jeg kan sætte mig ind i hans situation, fordi han har tilbud på bordet, sagde Gerard Pique ifølge espnfc.com, inden han fortsatte om, hvorfor Neymar overhovedet overvejer et skifte:

- Det kan være et spørgsmål om penge, men det tror jeg ikke. Det kunne være det sportslige projekt, men det tror jeg heller ikke, da Barca forbliver den bedste klub. Måske er det fordi, han gerne vil være stjernen. Her er Leo Messi den bedste spiller i verden, lød det fra Pique.

To simple ord: Barça-stjerne afslører Neymars fremtid

Ifølge flere forskellige internationale kilder skulle Neymar netop overveje skiftet til den franske hovedstad for at træde ud af Lionel Messis skygge. Det bliver dog en svær opgave for Neymar uanset hvad, siger Gerard Pique:

Annonce:

- Han er kun 25 år og allerede en stor spiller. Men hvis han ikke vinder Champions League med Paris, får han ikke den anerkendelse, som han fortjener. En Champions League-triumf er hans eneste mulighed i Paris, for med al respekt, er det er underlegen liga i forhold til den spanske. Neymar har fortsat sin tvivl, men vi forsøger at overbevise ham om at blive, sagde Pique på pressemødet.

Ifølge brasilianske Globo Esporte har Neymar ikke lagt det store i Gerard Piques Instagram-billede, men brasilianerens far og agent, Neymar Sr., skulle have været irriteret over udmeldingen, da han forhandler med både Barcelona og PSG.

ESPN FC oplyste allerede i weekenden, at Neymar og PSG har aftalt personlige vilkår, som sikrer Neymar 223 millioner kroner om året efter skat. Barcelona forsøger dog stadig at holde på den vigtige brik i angrebstrioen Messi, Suarez og ja, Neymar.

Superligaens hårdeste hunde: Her er de i dag

Storklubber voldsomt uenige om Simon Kjær

Spaniere flirter med Simon Kjær: Her er prisen

Det går helt galt: Real-stjerner brænder fire straffe mod United

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Hvis folk ønsker Ellemann det godt...
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: