Annonce:
Annonce:

Barcelona-stjerne med chokerende melding: Overvejer at stoppe

FC Barcelona-stopperen Gerard Piqué overvejer at stoppe på landsholdet før tid på baggrund af de voldsomme uoverensstemmelser om Catalonien i Spanien

Annonce:
Følg Fodbold

Forsvarskæmpen Gerard Piqué har allerede annonceret, at VM i Rusland i 2018 bliver hans sidste slutrunde som spansk landsholdsspiller, og at han derefter trækker sig tilbage fra landsholdet.

I den forbindelse udtalte forsvarsspilleren, at hans støtte til et selvstændigt Catalonien har haft konsekvenser, da nogle spillere og ledelsen har set sig sure på ham.

Efter søndagens uroligheder i regionen kan dette få yderligere konsekvenser for FC Barcelona-spilleren. Nu åbner Gerard Piqué for et muligt landsholdsstop før VM som følge af uoverensstemmelserne i den spanske region.

- Jeg mener, at jeg kan fortsætte, for mange mennesker i Spanien er uenige i det, der skete i dag (søndag, red.), og de tror på demokrati.

- Men hvis ledelsen mener, at jeg er et problem, så vil jeg trække mig og forlade landsholdet før 2018, siger Gerard Piqué til FC Barcelonas hjemmeside.

Gerard Piqué har vundet både VM og EM for Spanien, men et stop på landsholdet kan være lige om hjørnet. Foto: All Over Press
Gerard Piqué har vundet både VM og EM for Spanien, men et stop på landsholdet kan være lige om hjørnet. Foto: All Over Press
 

Annonce:

- Den sværeste kamp at spille
Piqué har gennem karrieren vundet VM i 2010 og EM i 2012 med det spanske landshold.

Hans spanske klub FC Barcelona vandt søndag 3-0 hjemme over Las Palmas i den spanske La Liga.

Kampen blev dog spillet for tomme tribuner som følge af urolighederne i forbindelse med søndagens afstemning.

Spaniens forfatningsdomstol havde kendt afstemningen forfatningsstridig, hvilket resulterede i voldsomme sammenstød mellem politi og demonstranter i Barcelona.

På den baggrund ønskede FC Barcelona at udsætte kampen til en anden dag, men det ville den spanske ligaforening (PFL) ikke godkende. Gerard Piqué mente, at kampen var meget vanskelig at spille på grund af den store uenighed.

- Det var den sværeste kamp at spille. Ledelsen forsøgte at få kampen udsat, men det var ikke muligt. Vi talte om det, og klubben besluttede, at vi skulle spille, siger Gerard Piqué.

Annonce:

Efter kampen var Piqué meget rørt af hele situationen, og urolighederne har taget hårdt på den rutinerede forsvarsspiller.

- Jeg er stolt af det catalanske folk. Det er noget af det værste, som jeg oplevet i min karriere, siger Gerard Piqué.

Farvel til La Liga? Barcelona kan ende i Premier League

Efter voldsomme uroligheder: Barcelona spiller UDEN tilskuere

Bolden ruller i Spanien: Kan Barca udfordre Real?

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Det er rent hykleri og lugter langt væk af hævn
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: