Barcelona til møde med Pogba-agent

Den spanske avis Sport skriver, at FC Barcelona har afholdt en møde med Pogbas agent, Mino Raiola, med henblik på et bud på Juventus-stjernen.

Paul Pogba kan muligvis være på vej til FC Barcelona. (Foto: AP)
Paul Pogba kan muligvis være på vej til FC Barcelona. (Foto: AP)

Spanske medier mener at vide, at FC Barcelona har mødtes med Paul Pogbas agent, Mino Raiola, med henblik på at afgive et bud på midtbanespilleren.

Barca i transferkarantæne - men forbereder kæmpehandel

Det skriver den spanske avis, Sport, som skriver, at Mino Raiola fløj til Catalonien, hvor han deltog i et møde med FC Barcelonas direktør Ariedo Braida. Avisen skriver også, at buddet menes at komme til at lyde på omkring 700 millioner kroner, mens Barcelona vil inkludere Pedro eller Montoya som en del af buddet.

Det sker altså bare dagen efter, at Barcelonas direktør, Ariedo Braida, indrømmede, at man havde talt med Juventus om Pogba, hvor direktøren dog ikke bekræftede, at de også havde mødtes med Pogbas agent.

Agent: Pogba forlader Juventus

Skiftet vil dog tidligst kunne blive en realitet i 2016, da FC Barcelona i øjeblikket afsoner en straf, som betyder, at de ikke må handle spillere før næste kalenderår. Samtidig har Juventus ikke ytret ønske om at sælge den franske midtbanestjerne, da de ikke har brug for at rejse kapital på nuværende tidspunkt.