Barcelona-træner: Det gør ondt

Luis Enrique kalder nederlaget til Malaga lørdag fortjent, og savner skarphed fra sit Barcelona-mandskab

FC Barcelona løb lørdag ind i et overraskende nederlag på hjemmebane.

Malaga trak trods en rolle som underdogs det længste strå på Camp Nou, da holdet i indledningen udnyttede en forsvarsfejl til at bringe sig på vindersporet.

Udfaldet kommer også bag på Barca-træner Luis Enrique, der dog lykønsker Malaga. Træneren savner skarphed fra sit mandskab og erkender, at FC Barcelona løb ind i et fortjent nederlag lørdag:

. (Foto: Ap/Emilio Morenatti) Spansk fodbold Kæmpe-kiks bag sjælden nedtur til Barcelona

- Det er et resultat, der gør ondt. Malaga spillede godt, og jeg ville ønske, at det var en fejl. Jeg må dog også være ærlig at sige, at vi må se os slået, og at det måske var fortjent.

Martin Ødegaard kan nu officielt skrive sit første mål ind i scrapbogen, hvis han da har sådan en. (Foto: AP/Andres Kudacki) Spansk fodbold Hurra for Ødegaard: Scorede sit første Madrid-mål

- Vi angreb for meget i midten af banen, og var ikke farlige nok på den sidste tredjedel. Dette var vores største problem. Da vi lukkede et mål ind, kunne holdet ikke for alvor svare igen, siger Luis Enrique til Goal.com.

FC Barcelona giver med nederlaget en lille gave til Real Madrid, der forud for lørdagens kamp blot var et enkelt point foran rivalerne.

Real Madrid kan dermed skabe en smule luft med sejr over Elche søndag.

0 kommentarer
Vis kommentarer