Barcelona ville købe i City: Vi ønskede slet ikke Suárez

Barcelona ville helst have haft Sergio Agüero, det afslører Barcelonas daværende sportsdirektør

Barcelona afslører, at Luis Suárez slet ikke var deres førstevalg - der var en anden angriber, de hellere ville have (Foto: AP)
Barcelona afslører, at Luis Suárez slet ikke var deres førstevalg - der var en anden angriber, de hellere ville have (Foto: AP)

Luis Suárez har haft en forrygende sæson i FC Barcelona, hvor han sammen med Lionel Messi og Neymar har været med til at score klubben til tops i Primera Division og sikre avancement i Champions League.

I Suárez' første sæson i klubben var han med til at hjemføre The Treble med Champions League, ligaen og pokalen, men faktisk var angriberen fra Liverpool ikke Barcelonas ønskeangriber. Det afslører klubbens tidligere sportsdirektør Andoni Zubizarreta nu.

- Vi havde flere muligheder, men Luis Suárez var ikke vores førstevalg, og det ved han, siger Zubizarreta til Marca.

- Vi planlagde at købe Agüero, men det kunne ikke falde på plads, siger Zubizarreta om den argentinske angriber fra Manchester City.

- Efter det var der dog ikke nogen tvivl. Luis Suárez var vores eneste mål, siger Zubizarreta.

Se også: Efter chok-dom: Barça-boss forsvarer ærkefjenden

Cristiano Ronaldo er på forsiden af magasinet GQ sammen med Alessandra Ambrosio - se billedet længere nede i teksten (Foto: AP) Spansk fodbold - 16. jan. 2016 - kl. 14:32 Cristiano Ronaldo poserer med topløs model

Det var mål som denne Agüero-kasse, der gjorde Barcelona interesseret i Agüero:

- Mens vi forhandlede med ham, så skete det bid på Giorgio Chiellini. Det betød meget for klubbens håb omkring at købe ham. Der blev stillet spørgsmålstegn ved hans karakter, og ingen vidste, hvor alvorlig karantænen ville blive, siger Zubizarreta.

- Jeg mente, at det var tid til at fremskynde processen og skrive under med ham, siger Zubizarreta.

Zubizarreta blev fyret som sportsdirektør i januar 2015, og siden har Robert Fernandez Bonillo taget over.

Bliver Benzema (t.h.) alvorligt skadet, så har Real Madrid et problem. Problemet er blot, mener Morten Bruun, at de ikke kan hente en spiller ind på det niveau, og bede ham om at sidde på bænken i tilfælde af, at Benzema bliver skadet. (Foto: AP) Spansk fodbold - 14. jan. 2016 - kl. 21:10 Morten Bruun: Sådan handler Madrid - hvis de handler

Se også: Hyldes for målfest: Eriksen skaber overskrifter

Se Suárez og Messi kombinere sig til kongekasse her:

19 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere