Annonce:
Annonce:

Barsk nedtur: 45 minutters mareridt

De store sportsaviser i Spanien har meget lidt pænt at sige om den anden halvleg, FC Barcelona leverede i Valencia tirsdag aften

Frustration, ærgrelse, nedtur. Lionel Messis attitude tirsdag aften siger alt om, hvad FC Barcelona gennemlevede mod Levante. Foto: Pablo Morano/Reuters/Ritzau Scanpix
Frustration, ærgrelse, nedtur. Lionel Messis attitude tirsdag aften siger alt om, hvad FC Barcelona gennemlevede mod Levante. Foto: Pablo Morano/Reuters/Ritzau Scanpix
Annonce:
Følg Fodbold

At ligge ét point fra førstepladsen med to kampe tilbage af ligaen er noget, så godt som alle fodboldklubber verden over drømmer om.

Men ikke i FC Barcelona.

For storklubben snublede tirsdag aften i udkanten af Valencia, hvor Levante, der har absolut ingenting at spille for i den nederste halvdel af ligaen, fik 3-3 efter at have været bagud 0-2 og 2-3 undervejs.

Pinligt for FC Barcelona, der ganske vist fortsat ligger godt med i toppen og da sagtens - i teorien - kan vinde mesterskabet, men som ikke har ret mange andre end sig selv at klandre, hvis det ender i nul og niks.

Dagen derpå er medierne i Spanien da også hårde ved Ronald Koemans tropper.

'Barca selvdestruerede,' skriver Madrid-baserede AS, mens El Mundo Deportivo taler et sprog, der ikke er til at misforstå:

'Utilgiveligt farvel til La Liga fra et Barca-hold uden ånd,' skriver Barcelona-avisen.

Annonce:

Kollegerne på Sport, der også er Barcelona-baseret, maler et noget morbidt billede:

'El Barca se ahorga en la orilla de Valencia,' hvilket kan oversættes til 'Barca drukner ved Valencias bredder'.

Madrid-avisen Marca kalder det blot for '45 minutters mareridt' med billedet af en opgivende Lionel Messi.

Kigger man på slutprogrammet for de tre tophold i La Liga, og det gør folk med tilhørsforhold til Atlético, Real og Barca meget i denne tid, så springer det dog i øjnene, at Madrid-klubbernes slutprogram bestemt ikke er det letteste på jord.

De har ganske vist en kamp i hånden sammenlignet med Barcelona, men hvis de henter ni point, vil det nok komme bag på selv de mest hærdede gutter på tribunerne.

Se bare her:

Langt fra let slutprogram

36. runde: Torsdag møder Real Madrid Granada på udebane. Og at det er ude er nok også det eneste, Barcelona-fansene kan hænge deres hat på. Real har vundet de seneste 11 kampe mod Granada, der tilmed ikke har noget at spille for. Omvendt…det havde Levante heller ikke i går.

37. runde: Real skal til Bilbao og San Mamés og møde et hold, der er noget af det mest uforudsigelige i spansk fodbold. Der er undtagelser, men oftest leverer de flot fodbold hjemme, når de store hold kommer på besøg. Også selvom baskerne intet har at spille for. Andet end oprejsning efter to tabte pokalfinaler i april…Og så vandt Bilbao pokalsemifinalen i januar på Bernabéu.

Atlético har samtidig Osasuna hjemme. Gæsterne har ikke vundet ude over Atlético siden 2009 og kan hverken nå Europa-pladser eller nedrykning.

Barcelona har Celta Vigo hjemme, og gæsterne fra Galicien har ikke for vane at vinde på Camp Nou. Senest var i november 2014 – i øvrigt med Michael Krohn-Dehli på banen.

38. runde: Barcelona skal til Baskerlandet og møde Eibar, der i skrivende stund ligger sidst men som muligvis stadig har noget at spille for. Det kan blive svært nok for Messi og co., mens Real hjemme møder Villarreal, der også stadig kan være inde i varmen til en Europa League-plads.

Atlético slutter ude mod Valladolid, der aktuelt balancerer på nedrykningsstregen og nok kommer til at slås, så blodet sprøjter i Madrid.

 

Slutprogrammet i La Liga

36. runde:

Levante-Barcelona 3-3
Atlético Madrid-Real Sociedad 2-1
Granada-Real Madrid (13. Maj)

37. runde (16. maj):

Athletic Club-Real Madrid
Atlético Madrid-Osasuna
Barcelona-Celta Vigo

38. runde (23. maj):

Eibar-Barcelona
Real Madrid-Villarreal
Valladolid-Atlético Madrid

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

De lovlydige straffes, alle de andre går fri
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: