Beckham om Zidane: Det bliver ikke bedre

Mens tidligere medspillere hylder Zidane som cheftræner for Real Madrid, så advarer tidligere klubpræsident

Beckham og Zidane er tidligere holdkammerater i Real Madrid (Foto: AP)
Beckham og Zidane er tidligere holdkammerater i Real Madrid (Foto: AP)

Zinedine Zidane er den helt rigtige person til at stå i spidsen Real Madrid.

Sådan lyder det fra David Beckham, der nåede at spille på hold med Zidane efter sit skifte fra Manchester United til Real Madrid i 2003.

- Kunne det blive bedre? En person, som har været den bedste i en sport, vi alle elsker, overtager ansvaret i en klub, som jeg selv og mange andre holder af, skriver den tidligere engelske landsholdsanfører på det sociale medie Instagram.

Zinedine Zidane har i flere år været tilknyttet trænerstaben i Real Madrid, og mandag blev han så forfremmet til cheftræner, da klubben valgte at skille sig af med Rafael Benitez, der dermed kun nåede at stå i spidsen for holdet i godt et halvt år.

Se også: Real Madrid-præsident: Svært at fyre Benítez

Den tidligere Bordeaux-spiller Bixente Lizarazu, der spillede adskillige landskampe for Frankrig sammen med Zidane, drager en parallel til den succes, Barcelona fik, da klubben for år tilbage valgte at indsætte den tidligere storspiller Pep Guardiola i trænersædet.

- Zizou (kælenavn for Zidane, red.) som træner for Real Madrid. Det får mig til at tænke på Pep Guardiola. Det er den samme slags begyndelse for Zizou, og jeg håber, at han får samme succes. Han er en meget målrettet person, som udfører sit arbejde med passion, lyder det fra Lizarazu.

Guardiola, der nu er i Bayern München, er blandt verdens mest eftertragtede trænere. I sine fire år som træner for Barcelona vandt klubben 14 titler.

Tidligere klubpræsident for Real Madrid Ramon Calderon, der trak sig tilbage i 2009, lykønsker også Zidane med det nye job, men løfter samtidig en advarende pegefinger.

Se også: Nytiltrådte Zidane vil hente titel med Real Madrid

- Jeg ønsker Zidane alt det bedste, men det bliver svært. Hvis han ikke får succes, så er jeg sikker på, at José Mourinho vil sidde på bænken i juni, siger Calderon til BBC.

- Han mangler erfaring som træner. Det er et problem, tilføjer han.

José Mourinho blev før jul fyret i Chelsea, og portugiseren er derfor ledig på trænermarkedet.

12 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere