Benzema overgår Messi og Ronaldo med rekord

Karim Benzema har med målet mod Huesca scoret mod alle de hold, han har mødt i La Liga

Karim Benzema har været under meget kritik, men i går scorede han et vigtigt mål for Real Madrid. Foto: Javier Soriano/Ritzau Scanpix.
Karim Benzema har været under meget kritik, men i går scorede han et vigtigt mål for Real Madrid. Foto: Javier Soriano/Ritzau Scanpix.

Det er muligt, at Karim Benzema ikke er den mest populære angriber i Real Madrids historie, men han har med sin scoring mod Huesca søndag aften opnået noget, som hverken Cristiano Ronaldo eller Lionel Messi har kunne gøre.

Med målet har han nemlig scoret mod alle de hold, han har mødt i den bedste spanske række. Det skriver den spanske sportsavis Marca.

Samlet set han har stået overfor 34 forskellige hold i La Liga siden ankomsten i Real Madrid for et årti siden. Til sammenligning har Lionel Messi mødt 40 hold i sin tid i Barcelona, hvor det er blevet til mål mod 37 af holdene.

For ham er det mod klubber som Cadiz, Murcia og netop Huesca, at Messi har manglet at score mod. For Ronaldos vedkommende hedder det 32 hold ud af 33 mulige, hvor det var Leganes, som han aldrig fik scoret mod.

Tidligere var det kun den mexicanske legende Hugo Sanchez, som kunne prale med at have scoret mod alle de hold, han havde mødt i La Liga, men da det 'kun' var 33 hold, så slår Benzema altså også ham.

Målet mod Huesca kom med ét minut tilbage af den ordinære spilletid, som sikrede Real Madrid en sejr på 3-2 over bundholdet.

Adria Pedrosa i nærkamp med Nelson Semedo i kampen. Foto: Lluis Gene/AFP/Ritzau Scanpix Spansk fodbold Stortalent byttede trøjer med Messi - så gik folk amok

Luca Zidane lukkede to mål ind mod Huesca, men Real Madrid hev sejren hjem i sidste minut. Foto: Javier Soriano/AFP/Ritzau Scanpix Spansk fodbold Zidane satte sønnike på - tæt på katastrofe

Kylian Mbappe stod for den ene af Frankrigs fire scoringer i fredagens sejr over Moldova. Foto: Ritzau Scanpix Spansk fodbold Verdens dyreste: Real Madrid med milliard-bud

11 kommentarer
Vis kommentarer