Bilbao-helt efter Barca-bask: Næsten umuligt

Hvis der er et hold, som kan vende 0-4 til samlet sejr, er det Barcelona, mener både modstander og holdet selv

Athletic Bilbaos Artitz Aduriz scorede hattrick i 4-0-sejren over Barcelona i den spanske Super Cup . (Foto: AP/Emilio Morenatti)
Athletic Bilbaos Artitz Aduriz scorede hattrick i 4-0-sejren over Barcelona i den spanske Super Cup . (Foto: AP/Emilio Morenatti)

En overlegen 4-0-sejr i fredagens første af to spanske Super Cup-finaler over selveste Barcelona er ikke nok til, at Athletic Bilbao tør vide sig sikre på, at holdet står med trofæet efter mandagens returkamp.

Det siger angriberen Aritz Aduriz, der selv imponerede med et hattrick i anden halvleg fredag.

- At score fire mål mod Barcelona er næsten umuligt. Vi er meget tilfredse med det arbejde, vi har gjort, men der er stadig endnu en kamp, og den bliver meget hård.

- Vi må ikke tro, at Barcelona ikke kan score fire mål på deres eget stadion. De er de bedste, og de er i stand til at gøre alt, siger Aduriz.

Se også: Ydmygelse! Barcelona banket på plads af Bilbao

I Barcelona har man trods ydmygelsen ikke mistet troen på egne evner. Træner Luis Enrique tror på samlet sejr, selv om han finder holdets defensiv bekymrende.

- Hvis der er noget hold, som kan vende det scenarie rundt, så er det Barcelona. Vi venter til på mandag, og så giver vi alt, hvad vi har, siger Enrique.

- Det bekymrer mig, at vi er så nemme at score i mod. Vi vil analysere hvorfor, og så vil vi rette det.

Det er anden kamp i træk, at Barcelona lukker fire mål ind. Det skete også i Uefa Super Cup-finalen mod Sevilla tirsdag, hvor Barcelona alligevel vandt 5-4 efter forlænget spilletid.

6 kommentarer
Vis kommentarer