Blandt topkandidaterne: Spansk storklub lurer på Frank Arnesen

Lokalt medie bringer Frank Arnesen i spil som kandidat til jobbet som sportsdirektør i Valencia, der har haft en miserabel sæson

Frank Arnesen har været vidt omkring som sportsdirektør. PSV, Chelsea, Hamburger SV og senest græske PAOK har haft danskeren på lønningslisten. Nu er Valencia måske næste destination. (Foto: All Over Press)
Frank Arnesen har været vidt omkring som sportsdirektør. PSV, Chelsea, Hamburger SV og senest græske PAOK har haft danskeren på lønningslisten. Nu er Valencia måske næste destination. (Foto: All Over Press)

Til februar er det et år siden, at Frank Arnesen blev fyret i den græske klub PAOK. Og selv om der på den led blev sat et trist punktum for opholdet i Grækenland, er danskeren angiveligt stadig et varmt navn i Europa.

Tilsyneladende også på de helt store adresser. Således skriver det spanske medie Super Deporte, at Arnesen er en af topkandidaterne til jobbet som sportsdirektør i Valencia.

Det lokale medie beretter, at danskeren kæmper mod Javier Subirats, Vicente Rodríguez, Fernando Gómez Colomer og Claudio López om at være klubbens førstevalg til topposten.

Arnesen skulle angiveligt have fordel af at have et tæt forhold til en af Valencias rådgivere, Juan Cruz Sol, eftersom de to spillede sammen i klubben tilbage i begyndelsen af 80'erne - og siden har bibeholdt kontakten.

Skulle Arnesen lande jobbet i den spanske storklub, vil han stå over for et enormt genopbygningsarbejde. Den spanske klub har haft en mildest talt kaotisk sæson, der har været præget af uroligheder på stribe – på både de indre og ydre linjer.

En kavalkade af dårlige resultater har sendt klubben, der i mange år gik for at være førsteudfordrer til Real Madrid og FC Barcelona, ud på en decideret overlevelsesmission.

Aktuelt er Valencia placeret på 17. pladsen i den spanske liga -et enkelt point over nedrykningspladserne, hvor Sporting Gijon, Granada og Osasuna aktuelt befinder sig. I seneste runde spillede man uafgjort mod sidstnævnte mandskab i et bundopgør, hvor Valencia førte 3-2 og havde straffespark få minutter før tid.

Dermed lykkedes det ikke for den nytiltrådte træner Voro Gonzalez at få en sejr i sin liga-debut for klubben, efter at han kom til som brandslukker, da Cesare Prandelli forlod posten kort før nytår.

I sidste uge var det så sportsdirektøren Jesus Garcia Pitarch, der sagde farvel i utide, og spørgsmålet er nu, om Frank Arnesen, der har erfaring fra øverste hylde qua sin tid i Chelsea, er manden, der skal erstatte ham.

Se også: Kriseramte Valencia smider tre føringer mod bundprop

Se også: Manager trækker sig efter håbløs start i spansk storklub

15 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere