Blev mobbet for bizart selvmål - men det burde ikke have talt

Malagas keeper Carlos Kameni blev latterliggjort på de sociale medier efter sin brøler mod Valencia. Men nu viser det sig, at en modspiller trådte på ham forinden

'Hvad i alverden laver han?!'. 'Det er det mest bizarre selvmål længe set'. 'Grotesk og bizart - andet er der ikke at sige'.

Jo, mange fodboldfans var direkte chokerede efter at have set klippet med Malagas målmand Carlos Kameni, der dummede sig gevaldigt i La Liga-kampen mod Valencia i weekenden.

Den rutinerede keeper diskede nemlig på med et bizart og klovnagtigt selvmål, da han helt uforståeligt smashede bolden ind i målet til stor forundring for med- og modspillere.

Kameni fór ud mod dommeren få sekunder efter sin hovedløse handling, da han mente, at han blev forstyrret af en Valencia-spiller i situationen, men i første omgang støttede de langsomme gengivelser ikke op omkring hans påstand.

Se også: Bizar brøler: Målmand til grin efter klovnagtigt selvmål

Nu viser det sig, at keeperen havde al mulig ret til at protestere.

Valencias russiske landsholdsspiller Denis Cheryshev, der efter pausen blev matchvinder med målet til 2-1, indrømmede efter kampen, at han få sekunder forinden selvmålet havde trådt på Kamenis ene fod.

- Ja, jeg stemplede ham på den ene støvle, men det var ikke med vilje. Jeg havde ikke set ham. Men det gjorde, at han mistede balancen. Vi var heldige, at dommeren ikke havde set det, sagde Cheryshev i mixed zone efter opgøret.

Kameni fastholdt naturligvis også efterfølgende, at han var blevet snydt i situationen, men han roste samtidigt også Valencia-spilleren for sin ærlighed.

- I fodboldverden er det meget sjældent, at en spiller indrømmer, at han har lavet en fejl. Cheryshev gjorde netop dette, sagde Kameni.

En ny vinkel fra målet viser da også klart, at den afrikanske målmand fortjente en bedre skæbne.

 

Se den omtalte episode i videoen øverst i artiklen.

12 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere