Braithwaite bomber igen

Martin Braithwaite scorede, da Leganes slog Mallorca og hentede sæsonens første sejr i Primera Division

Martin Braithwaite blev matchvinder mod Mallorca. Foto: Ritzau Scanpix
Martin Braithwaite blev matchvinder mod Mallorca. Foto: Ritzau Scanpix

Martin Braithwaite kom i fokus i Spanien lørdag, da den danske angriber sikrede Leganes sæsonens første ligasejr i Primera Division.

Med sin tredje sæsonscoring sørgede den danske landsholdsspiller for målet i 1-0-sejren hjemme over Real Mallorca, der i sidste weekend slog Real Madrid.

De tre point faldt på et tørt sted for Leganes, som i ni spillerunder før dagens kamp havde syv nederlag og to uafgjorte kampe på sidstepladsen.

Takket være Braithwaites fuldtræffer kravlede den lille klub fra Madrid-regionen væk fra sidstepladsen og foran Espanyol på en målscore, der er et enkelt mål bedre.

Begge klubber har fem point, men Espanyol har ikke spillet i denne runde endnu.

Braithwaite sendte bolden i netmaskerne efter en halv time. Leganes angreb i højre side, og Roberto Rosales sendte et indlæg ind i feltet. Danskeren kom stormende i venstre side og sendte bolden det sidste stykke i mål til 1-0.

Martin Braithwaite scorede også i ligaen i slutningen af august mod Real Betis og i begyndelsen af oktober mod Levante, da Leganes begge gange tabte 1-2.

Den 28-årige angriber skiftede i 2013 fra franske Toulouse til Middlesbrough, men opholdet i den engelske klub blev aldrig nogen succes.

Han var først udlejet til franske Bordeaux i et halvt år og siden til netop Leganes i et halvt år, inden han denne sommer skiftede permanent til Leganes.

Atlético Madrid fandt vindermelodien igen efter tre uafgjorte ligakampe i træk, da Athletic Bilbao sent lørdag blev slået 2-0.

Dermed har Atlético Madrid 19 point ligesom Barcelona i toppen af rækken.

Atlético har dog spillet en kamp mere end både Barcelona og Real Madrid, der har 18 point på tredjepladsen.

Messi og resten af Barca havde det ikke let på Slavia Prags bane i tirsdags. Foto: David W Cerny/Ritzau Scanpix Spansk fodbold Se billederne: Barca-stjerner sviner omklædningsrum til

Det plejer altid at gå heftigt for sig i kampene mellem Barcelona og Real Madrid. Foto: Manu Fernández Spansk fodbold Farcen fortsætter: Nu appellerer de

Barcelona har fået førsteret til fem af Atletico Madrids spillere, men ifølge Madrid-klubben er det ikke som først antaget en del af Griezmann-aftalen. Foto: ALBERT GEA/Ritzau Scanpix Spansk fodbold Førsteret til fem spillere: Mystik om transfer-aftale

1 kommentar
Vis kommentarer