Braithwaite bor på spøgelseshotel

Den danske Barcelona-spiller bor stadig på hotel. Her er kun ni af 465 værelser i brug

Ekstra Bladet kommer her med fem årsager til at Braithwaite også vil være at finde i Barcelona efter sommer. Video: Tariq Mikkel Khan, Ritzau/Scanpix. Producer: Lasse Brøndal

Martin Braithwaites boligkvaler er ikke løst.

Da han i slutningen af februar skiftede fra Leganés til Barcelona, havde han netop købt hus i Madrid, og nu bor han på Hotel Sofia, der ligger lige i nærheden af Barcelona hjemmebane, Camp Nou.

Det fortæller den Barcelona-baserede sportsavis El Mundo Deportivo, der ligeledes beretter, at den danske landsholdsspiller har været ude for at besigtige huse.

Men indtil nu bor han altså på det pæne hotel, hvor kun ni ud af 465 værelser er i brug grundet coronakrisen. Et rent spøgelseshotel for Braithwaite og familien.

Genie Bouchard har ikke haft det store problem med at spille på sit udseende. Foto: Splash Sport og Spil Tennis-baben henrykker: Så skulle du se hendes søster

Foto: Finn Frandsen/Polfoto Sport og Spil KÆMPE Laudrup-interview: - Jeg synes altså kæden falder helt af

Avisen fortæller, at rengøringspersonalet på stedet er ekstra opmærksomme i disse dage og ofte desinficerer flader.

Braithwaite følger lige nu de træningsanvisninger, som træner Quique Setién og teamet omkring holdet har sendt ud, efter klubben valgte at indstille alle holdaktiviteter.

Der har således været udsendt video med danskeren på løbebåndet, hvor der blot står 'No days off'. Angriberen er også kendt for sin store arbejdsiver, så det ville ligne ham dårligt at tage dagene som en ferie.

La Liga er i første omgang suspenderet i to uger.

Mark O. Madsen giver svar på tiltale. Foto: Anthon Unger MMA - 14. mar. 2020 - kl. 11:28 Anklaget for at optage sengeplads: 'Små sko'

Se også: Drastisk prisfald hos Viaplay

Se også: MMA-babe taler ud i badekarret

Foto: Eric Gaillard/Reuters/Ritzau Scanpix Sport og Spil Se billederne her: Vonn for fræk til USA

15 kommentarer
Vis kommentarer