Braithwaite lukker mod mirakel-målmand

To brændte straffespark sendte Barcelona på overarbejde, men storklubben klarede sig videre i forlængelsen

Ekstra Bladet viste kampen mellem UE Cornella og Barcelona. Se alle højdepunkter her

Onsdag leverede Real Madrid en lad indsats i pokalturneringen og røg ud til et andenrangshold. Torsdag var FC Barcelona ikke langt fra at lide samme skæbne.

Efter to brændte straffespark i ordinær tid måtte catalonierne ud i forlænget spillede ude mod undertippede UE Cornella fra tredjebedste række, før en sejr på 2-0 blev trukket i land.

Ousmane Dembélé blev matchvinder med sin scoring kort inde i den forlængede spilletid, mens danske Martin Braithwaite cementerede sejren kort før slutfløjt.

Braithwaite var med fra start og havde også en stor chance, men det var et par andre spillere, som stjal den negative opmærksomhed i den ordinære tid.

I første halvleg brændte Miralem Pjanic et straffespark, og ti minutter før tid fik favoritterne sågar endnu en mulighed fra straffesparkspletten.

Denne gang fik indskiftede Ousmane Dembélé chancen, men også han måtte se sit forsøg reddet.

Der kom ikke mål i den ordinære tid, så der skulle to gange et kvarter ekstra til for at finde en vinder. I sidste instans eventuelt en straffesparkskonkurrence.

Så vidt kom det dog ikke.

Den forlængede spilletid var end ikke to minutter gammel, før Dembélé fik gjort skaden god igen efter sit misbrugte straffespark.

Han scorede målet til 1-0 og blev manden, der sørgede for, at Barcelona undgik potentielt at lide samme ydmygelse, som ærkerivalerne fra Real Madrid gjorde onsdag.

Dybt inde i tillægstiden kunne Martin Braithwaite så slå sejren fast med scoringen til 2-0 i opgøret, efter at hjemmeholdet var blevet reduceret til ti mand.

Luis Suarez (th.) stod for begge træffere ude mod Eibar, da Atlético Madrid fortsatte guldkursen i Spanien. Foto: Vincent West/Reuters Spansk fodbold Iskold Suarez redder Atletico

Liverpool løb ind i en kæmpe skuffelse. Foto: Ritzau Scanpix Engelsk fodbold Gigantisk fiasko

Tom King kan andet end at redde bolde inde på stregen. Han han også sparke langt og præcist. (Arkivfoto) Foto: Michael Steele/Reuters Engelsk fodbold Ukendt målmand slår målrekord

1 af 2 Ousmane Dembele (tv.) brændte et straffespark, men endte alligevel som helten for Barcelona i pokalturneringen. (Arkivfoto) Foto: Cristina Quicler/Ritzau Scanpix
2 af 2 Martin Braithwaite fik en sidste-sekunds-scoring foræret af Pedri. Foto: REUTERS/Jon Nazca/Ritzau Scanpix
33 kommentarer
Vis kommentarer