Brasiliansk boldkunst! Neymar med kandidat til sæsonens mål

Barcelona-stjernen scorede et majestætisk mål, da FC Barcelona sejrede med 3-0 over et af de andre spanske tophold, Villarreal

FC Barcelona måtte kæmpe i en time for at nedbryde en stærk Villarreal-defensiv, men derefter kørte de forsvarende mestre en sikker sejr på 3-0 hjem - blandt andet på et rent drømmemål af Neymar til sidst.

Den brasilianske super-stjerne har været i forrygende form på det seneste, hvor FC Barcelona har måttet undvære Lionel Messi.  Og søndag aften var han igen en af banens bedste, da han garnede to gange mod Villarreal.

Og specielt det sidste mål var en perle - en scoring, der må kandidere som den allerbedste denne sæson.

Suarez afleverede bolden til Neymar i feltet, der på majestætisk og ekvilibristisk vis tog den med sig. Villarreal-spilleren var helt tundtosset og kunne kun se på, da brasilianeren efterfølgende sparkede bolden i nettet. En helt fantastisk kasse!

TV: Se målet i videoen øverst i artiklen

Dermed lægger Barcelona pres på Real Madrid, der skal vinde ude mod Sevilla og Michael Krohn-Dehli senere søndag for at generobre førstepladsen i Primera Division.

Barcelona havde som sædvanligt bolden rigtig meget, men både Luis Suarez, Neymar og de andre af hjemmeholdets spillere havde problemer med at nedbryde Villarreals stærke defensiv i starten.

Efter en times spil kunne Villarreal dog ikke holde stand længere. Sergio Busquets opfangede en dårlig aflevering, og han fandt et hul i backlinjen, som gav Neymar en chance alene foran Alphonse Aréola.

Lionel Messi - her i duel med Daniel Wass - har været skadet siden september. (Foto: AP) Spansk fodbold Barca-træner: Holdet er forbedret uden Messi

Den missede Primera Divisions topscorer ikke. Han satte sikkert bolden ind ved nærmeste stolpe til 1-0.

Med scoringen faldt udeholdets defensive mur sammen, og kort efter burde Andrés Iniesta have udbygget føringen, men han brændte i fri position.

Et klodset straffespark med 20 minutter igen resulterede i, hvad der lignede afgørelsen.

Da Neymar allerede var på tavlen, overlod han bolden til Luis Suarez, som ikke svigtede fra 11-meterpletten.

Neymar var ikke til at styre og noterede sig for fire kasser, da barcelona besejrede Rayo Vallecano 5-2 (Foto: AP) Spansk fodbold Barcelona-træner: Elektriske Neymar er ustoppelig

Herefter gik Barcelona på automatpilot, indtil Neymar med et verdensklassemål lukkede kampen til 3-0.

I feltet loppede han bolden over sig selv samt en Villarreal-forsvarer, hvorefter han drejede rundt og hamrede bolden i kassen med en flugter.

Barcelonas næste kamp er 21. november, når det gælder El Clasico mod Real Madrid på Bernabeu i den spanske hovedstad.

TV: Se alle tre mål fra opgøret i videoen herunder: