Brasiliansk klub kæmper: Neymar skal udelukkes i et halvt år

Står det til Neymars tidligere arbejdsgiver, Santos, skal Barcelona-profilen udelukkes i seks måneder.

Neymr med Champions League-trofæet (Foto: AP)
Neymr med Champions League-trofæet (Foto: AP)

FC Barcelona kan ikke registrere spillere til truppen før i næste transfervindue. Klubben er også nødt til at støtte op om Lionel Messi, der sammen med sin far er involveret i en sag om skattesnyd. Og så er der hele sagen om Neymar og betalingen for den brasilianske troldmand.

Og nu lader der til at være flere problemer på vej i forhold til Neymar.

I hvert fald er Neymars tidligere klub, Santos, rasende og ønsker, at Neymar bliver udelukket fra at spille fodbold i seks måneder. Et brasiliansk medie skriver således, at Santos har henvendt sig til det brasilianske fodboldforbund for at agere i en sag, hvor Santos føler, at Neymar har forbrudt sig mod sin kontrakt med klubben ved at skifte til FC Barcelona.

Santos mener, at Neymar og FC Barcelona har forbrudt sig mod artikel 62 i FIFAs disciplinære kodeks, der handler om at agere i 'ond tro'. Ligeledes mener Santos, at to andre artikler i FIFA's kodeks er blevet brudt.

Den brasilianske klub ønsker som sagt, at Neymar får karantæne i seks måneder, og at Barcelona hoster op med 415 millioner kroner.

Angiveligt afviser Neymar historien og fastholder, at han har et brev fra klubbens præsident, der i 2011 gav ham lov til at forhandle med Barcelona.

7 kommentarer
Vis kommentarer