Byder for tredje gang: Real klar med milliardbud

Real Madrid er klar til at krydse milliardgrænsen for at sikre sig Monacos unge stjerneskud Kylian Mbappé

Følg Spansk fodbold

Tredje gang skal være lykkens gang for Real Madrid, og de dobbelte Champions League-vindere derfor ved at klargøre et monsterbud på Monaco 18-årige superstjerne Kylian Mbappé.

Madrilenerne er allerede blevet afvist to gange af monegaskerne, men franske RCM Sport oplyser, at det næppe bliver tilfældet igen, når Zinedine Zidane lægger lige godt en milliard danske kroner på bordet i Monaco for teenagekometen.

Hvis franskmændene accepterer buddet, vil Kylian Mbappé, der har haft en drømmesæson i både Ligue 1 og Champions League, naturligvis bliver verdens dyreste fodboldspiller.

Han har samme potentiale og talent som fodboldlegende - se portræt af nyt fransk wonderkid:

Tidligere har både Manchester City og Arsenal ifølge både L'Equipe og The Sun været med i kapløbet om Monacos juvel, men er blevet for høj for briterne, efter både de og Real Madrid for få uger siden fik afvist et bud på 130 millioner euro, som svarer til 967 millioner danske kroner.

Hovedpersonen har selv tidligere afsløret, at både Zinedine Zidane og Cristiano Ronaldo er blandt hans idoler, og så kan man tolke, hvad man vil ud fra det, men Mbappé slår fast, at han skal have det godt med skiftet, før det kan blive en realitet.

- Jeg vil være den eneste beslutningstager sammen med min familie. Ingen bestemmer det for mig. Jeg skal ikke til et sted, hvor jeg ikke kommer til at spille. Det bliver min beslutning, siger han ifølge The Sun.

Se alle supertalentets CL-mål:

RCM Sport oplyser videre, at Real Madrid er på vej til at skille sig af med James Rodriguez for at gøre plads i truppen til Mbappé. Juventus og PSG skulle være interesseret i at overtage den offensive colombianer.

Kylian Mbappé har scoret 15 mål og lavet 11 assists i 29 kampe for Monaco i den franske Ligue 1 denne sæson. I Champions League lavede angriberen seks mål i ni kampe.

Derfor sagde verdens dyreste teenager nej til Barça

Astronomisk budkrig bryder ud: 18-årig kan blive verdens dyreste

Magiske Monaco vinder første mesterskab i 17 år

Seneste nyt

Hvorfor må Michael Dyrby blive?

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.