Annonce:
Annonce:

Celta-fans bøn med hashtag: Bliv Krohn-Dehli

Den spanske klub Celta de Vigos fans har opfundet et hashtag på sociale medier for at holde på Michael Krohn-Dehli

Michael Krohn-Dehli er populær blandt Celtas fans, der bønfalder ham om at blive. (Foto: All Over Press)
Michael Krohn-Dehli er populær blandt Celtas fans, der bønfalder ham om at blive. (Foto: All Over Press)
Annonce:
Følg Fodbold

Vi ser det gang på gang.

Danske fodboldspillere der flopper i det store udland. Men heldigvis er der også dem, som skiller sig ud fra mængden. Her hører landsholdsprofilen Michael Krohn-Dehli til.

Eller i hvert fald i sit andet udenlandske eventyr i de sene år af karrieren, for som yngre spiller opnåede den lille tekniker ikke den store succes i Ajax og Holland.

Men i den lille spanske klub Celta de Vigo vækker 31-årige Michael Krohn-Dehli i den grad opsigt i La Liga, hvor han pludselig nævnes side om side med ligaens galaktiske stjerner som Cristiano Ronaldo, Lionel Messi og Gareth Bale.

Krohn-Dehli scorer forgæves og ender som skurk

Krohn-Dehli er i færd med at spille sit livs sæson, og har været en af den spanske ligas allerbedste spillere i denne sæson bedømt på værdien for sit hold. Mandag krydrede han endda sit fornemme spil med en sjælden scoring, sin blot anden i Celta.

Annonce:

Desværre endte han også lidt som skurk i 1-1 kampen mod Elche, hvor han begik det straffespark, som Elche udlignede på.

Den lille fejl går Celtas fans ikke så højt op i. De gør i stedet alt i deres magt for at overbevise deres danske troldmand om at blive i klubben. Michael Krohn-Dehli har kontraktudløb til sommer, og som Ekstra Bladet tidligere har skrevet, svømmer han i kontrakttilbud fra større klubber både i Spanien, Italien og England.

Efter super-sæson: Celta opgiver Krohn-Dehli

Ikke desto mindre har Celta-fansene ikke opgivet håbet om, at Krohn-Dehli forlænger med klubben. Under kampen mod Elche sang fansene direkte til danskeren i det 23. minut, som symboliserede hans trøjenummer i klubben.

Derudover har opfindsomme Celta-fans opfundet et hashtag på sociale medier som Twitter, Instagram og Facebook. Hashtag 'MKDQuédate' bliver nu flittigt brugt især på Twitter, og det betyder i al sin enkelhed 'bliv MKD'.

Klubber står i kø: Krohn-Dehli kan vælge og vrage

Annonce:

Samtidig bruger mange fans også det samme hashtag til at lange ud efter Celta-ledelsen, som man flere steder mener ikke har gjort nok for at sikre en forlængelse med en af klubbens allerstørste profiler.

Michael Krohn-Dehli har selv de seneste måneder holdt lav profil i både dansk og spansk presse, mens han givetvis overvejer, hvad fremtiden skal byde på efter sommerferien. Måske kan Celta-fansenes kærlighed til ham spille en rolle i det hele.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Mette Frederiksen har svært ved at skelne mellem moral og dobbeltmoral
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: