Chok-måling: Så mange Real-fans vil droppe Ronaldo

Efter kun tre mål i de seneste syv kampe mener 32 % af Real Madrids fans, at Cristiano Ronaldo skal miste sin plads blandt de første 11

Ikke alle Real-fans er tilfredse med superstjernens spil. (Foto: AP/Andres Kudacki)
Ikke alle Real-fans er tilfredse med superstjernens spil. (Foto: AP/Andres Kudacki)

Der lurer en stor utilfredshed i Real Madrid efter en ellers spillemæssig pletfri sæsonstart er blevet erstattet med chokerende point-tab.

Det betyder, at madrilenerne har mistet deres plads som Primera Divisions duks til de evige rivaler fra FC Barcelona.

Se også: Basket af baskere: Real Madrid er gået totalt i stå

Kongeklubbens fans vil da efterhånden også se hovederne rulle blandt de normale startere. I en spritny måling vender næsten en tredje-del nemlig tommelfingeren ned over for klubbens absolut største stjerne Cristiano Ronaldo, i forhold til hvem der skal repræsentere Los Blancos i startopstillingen, skriver flere medier deriblandt engelske Daily Mirror.

Se også: Real gik ned - Barça gik målamok

Cristiano Ronaldo viser dog heller ikke just storform for tiden, hvor han 'kun' har scoret tre mål i de seneste syv kampe, ligesom han er blevet hentet på topscorerlisten af Lionel Messi. Men Ronaldo er ikke den eneste spiller, der ifølge fansene, bærer skylden for Real's deroute.

Den samme måling viser nemlig, at hele 46 procent mener, at Gareth Bale skal sættes af holdet. Lidt bedre går det for den tredje mand i den frygtede 'BBC'-kvartet. Det er nemlig kun lige over hver femte, der mener, at Benzema skal sættes af.

Se også: Real Madrid-træner efter fiasko: Her er vores problem

Tirsdag skal Real Madrid så forsøge at vende deres negative stime, når de møder Schalke 04 i Champions League's ottendedels-finaler. Det burde være muligt at avancere, da de vandt 2-0 i det første opgør, der blev spillet i det tyske Ruhr-distrikt.

48 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere