Clasicó-stjerner fortsætter ordkrig: Her er Barça-stjernens kække svar

FC Barcelonas Gerard Piqué er slet ikke i tvivl om, at Sergio Ramos skulle have rødt kort søndag aften, hvor Barcelona vandt med 3-2 ude over Real Madrid

Følg Spansk fodbold

Et fantastisk 'Clasico' sluttede søndag aften med et mål af Lionel Messi, så FC Barcelona tog fra Madrid med tre point og dermed en sejr over ærkerivalerne Real Madrid. Sejren holder FC Barcelona inde i mesterskabskampen, hvor de to klubber aktuelt er på samme pointantal, dog har Real Madrid spillet en kamp færre.

Agent om Barça-rygte: Man kan nemt sætte vild pris på Eriksen

Dramatik var der som altid masser af i det spanske stormøde, og en af de dramatiske situationer var, da Sergio Ramos med høj fart kom flyvende ind i en tofodstackling på Lionel Messi. Kontakten var minimal, men dommeren var i tvivl og gav Ramos det røde kort. Noget, Real Madrid-anføreren har prøvet før. Det skabte noget ballade, og Ramos var sur. Men ifølge landsholdskollega Gerard Piqué har Ramos ikke grund til at brokke sig.

- Det var tydeligt: Han kom ind med begge ben løftet fra jorden, og han var ikke i nærheden af bolden. Der er ikke noget argument (for ikke at give rødt, red.). Det, der sker, er, at de er vant til at have meget eftergivende dommere her, og når de så ikke får en sådan dommer, reagerer de på den måde, siger Gerard Piqué og forklarer videre:

- Hvad han (Ramos, red.) sagde da han forlod banen? Jeg kunne ikke høre ham. Jeg så, at han pegede på mig - jeg går ud fra, han henviste til det røde kort.

- Når han ser den igen, vil han fortryde sin reaktion, for det var et klart rødt kort.

Det er langt fra første gang, at der er kold luft mellem de to landsholdsstjener.

Således har Piqué ved flere lejligheder mere end antydet, at Ramos og Real Madrid får alt for meget hjælp af dommerne. Senest, da han tweetede tre prikker, da Real Madrid ekspederede Bayern München ud af Champions League. Prikkerne skulle signalere de tre gange, hvor dommerfejl kom madrilenerne afgørende til gode.

Pique prikker twitter

Real Madrid kom foran på et mål af Casemiro, inden Lionel Messi udlignede. I anden halvleg scorede Ivan Rakitic til 2-1, men med 10 mand fik indskiftede James Rodriguez udlignet til 2-2. I de absolut sidste sekunder af opgøret var Lionel Messi igen på pletten til slutresultatet 3-2 til FC Barcelona.

Ramos røde reaktion vakte opsigt: Nu forklarer han sit hånlige klap

'Den bedste fodboldspiller i historien'

Kæmpe krig i 'El Clásico': Her håner stjernen udvist Madrid-anfører 

Drøm bare om Eriksen og Barca: Men prisen bliver sindssyg

Her er sportsstjernernes tatoveringer: Det betyder de vilde tusser  

Se alle målene fra vanvittigt spansk topbrag:

Seneste nyt

Benny bekræfter vores bange anelser om regeringen

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.