Colombiansk stjerne vil til Liverpool

Carlos Bacca har skrevet en liste med potentielle klubber, der blandt andet tæller Liverpool FC.

Carlos Bacca kom i fokus, da han var involveret i en batalje med Neymar. Se den i klippet her
Følg Fodbold
Følg Udenlandsk fodbold
Følg Spansk fodbold

Svingdøren er godt i gang flere steder, mens andre profiler skal vente længere med at træffe deres beslutninger. Centrum for en af de helt store rygter er colombianske Carlos Bacca, der overvejer sin fremtid i Sevilla, der ser ud til at få svært ved at lokke angriberen mod en ny aftale.

Især hvis man skal tro spillerens agent Sergio Barila. Han understreger, at Bacca før afrejsen til Copa America har lavet en ønskeliste over de klubber, han gerne vil til. Her kan agenten afsløre, at i hvert fald en af de interesserede klubber er at finde - Nemlig Premier League-klubben Liverpool FC:

- For os handler det om tre ting lige nu. Først og fremmest skal vi finde en god løsning for familien, hvor alle kan være glade, mens man kan leve et godt liv i den pågældende by. For det andet handler det om at finde en klub med et godt projekt. Før Carlos tog til Chile, lavede han en liste over de klubber, han kunne se sig selv i. Jeg kan sige så meget, at Liverpool var med. For det tredje har han en god løn i Sevilla, men samtidig ved vi, hvor meget europæiske klubber er villige til at betale, siger Sergio Barila til The Guardian.

TV: Skandale i nat: Neymar gik amok - og fik rødt

Aktuelt ventes fire klubber at være del af den helt store krig om Bacca´s underskrift. De fire klubber er Liverpool, Manchester United, AC Milan og AS Roma. Her nævnes de to Premier League-klubber som de helt store favoritter.

Sevilla har afvist at have modtaget bud på den colombianske stjerne.

Finalehelt: Jeg dedikerer det til gud og alle i Colombia

Mere fra Ekstra Bladet+

Mettes skamløse spinshow

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+