Cristiano chokerer i alderssnak: - Jeg er 23 år

Cristiano Ronaldo føler sig som en på 23 år og vil fortsætte, til han bliver 41 år

Følg Fodbold
Følg Udenlandsk fodbold
Følg Spansk fodbold

Næste sommer har Cristiano Ronaldo spillet 10 sæsoner i Real Madrid, og portugiseren er efterhånden blevet 33 år, men selvom han er ved at nå en alder, hvor fodboldspillere normalt stopper, så er et karrierestop tilsyneladende ikke på vej.

- Lige nu har jeg en biologisk alder på 23 år. Jeg har stadig lang tid tilbage. Jeg kan spille, indtil jeg bliver 41 år, siger Ronaldo ifølge goal.com.

- Jeg har det godt, jeg er glad, og jeg kan ikke klage, siger Ronaldo.


 
Lørdag kan Ronaldo og Real Madrid vinde Champions League for tredje sæson i træk, hvilket vil være første gang siden 1960'erne - dengang turneringen hed Europa Cup for mesterhold.

I alt er det blevet til 120 Champions League-mål i 152 Champions League-kampe i karrieren, mens det i sæsonen er blevet til 15 Champions League-mål - foreløbig.

- Vi spiller endnu en finale på lørdag, og fansene er bag Cristiano, lyder det fra portugiseren selv, der virker til at have selvtilliden i orden.

Husker du Cristiano Ronaldos saksespark?

doc6zo6o6g2nbb6dxrb6em.jpg 

Tidligere på ugen fortalte José Mourinho, at han havde opgivet at hente portugiseren til Manchester United, hvor Ronaldo ellers tidligere har spillet og har talt om at vende tilbage til.

- Jeg tror ikke, at Real Madrid kan sælge ham. Det er forbudt. Han er nødt til at blive, indtil det øjeblik de giver ham tilladelse til at skifte og spille et år i USA eller et andet sted, som han vil nyde. Det er en lukket dør for os, sagde Mourinho til den portugisiske avis Record.

Cristiano Ronaldo kunne i 2003 være endt hos Arsenal i stedet for Manchester United.

- Han var her med sin mor, og vi var meget tæt på. Så kom Manchester United ind, og de havde Carlos Queiroz på det tidspunkt, som var deres træner. United spillede mod Sporting, og Ronaldo var fremragende, og de skrev under med ham, fortalte Arsenals afgående manager Arsene Wenger sidste uge.

- Man kunne forestille sig, hvordan det dengang havde været at have Thierry Henry og Ronaldo sammen. Det ville bestemt også kunne have ændret historien om min tid i klubben, forklarede Wenger.

Dengang skulle Arsenal have budt 38 millioner kroner og var i forhandlinger, da United pludselig bød 102 millioner kroner og fik ham. I dag er portugiseren meget mere værd, selvom han tjener en del mindre end Lionel Messi gør det.

Du kan følge Champions League-finalen live hos Ekstra Bladet lørdag aften med kickoff 20.45.

Træd til side Messi og Ronaldo: Han er verdens bedste nu

Sådan bliver du rig i FIFA Ultimate Team

Kæmpe krise i Real: 'Zidane kan smutte selv'

Real Madrid-darling har ombestemt sig

Mere fra Ekstra Bladet+

Uduelighed er ingen hindring for millionløn

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+