Cristiano Ronaldo afslører sin største frygt

Cristiano Ronaldo er som 30-årig kommet i det filosofiske hjørne

Cristiano Ronaldo frygter at dø ung (Foto: AP)
Cristiano Ronaldo frygter at dø ung (Foto: AP)

Han fyldte 30 år tidligere på året, men manden der pt har papir på at være verdens bedste fodboldspiller, er begyndt at gå i det filosofiske hjørne.

- Min største frygt er at dø ung. Jeg ønsker ikke at dø ung. Jeg ønsker at dø som en gammel mand - som 80- eller 90-årig, siger Ronaldo til det portugisiske magasin Libero.

Selvom Ronaldo tjener bunker af penge og er berømt i hele verden, så tager han sig også tid til at være far for sin fem-årige søn.

- Jeg prøver at gøre normale ting med min familie, mine venner og min søn. Jeg forsøger at være så normal som muligt. Min favoritbeskæftigelse er at lege med min søn, siger Ronaldo.

- Folk omkring mig inspirerer mig, og de er en god kilde til gode vibrationer og positiv energi, og det er vigtigt for mig, siger Ronaldo.

- Jeg prøver at nyde nu'et. Jeg kan lide at spille fodbold, og jeg ønsker, at fansene skal nyde det lige så meget, som jeg gør, siger Ronaldo.

Cristiano Ronaldo frygter at dø ung (Foto: AP)
Cristiano Ronaldo frygter at dø ung (Foto: AP)
 

Se også: Messi overgik Cristiano: Bedst i Europa

Fodbold - 4. aug. 2015 - kl. 15:20 TV: Her bliver Ronaldo afvist af damerne

I sidste sæson blev det til hele 61 mål i alt, og den store succes er kommet, fordi han tidligt begyndte at lægge på fysisk.

- Mit mål er altid at forsøge at være den bedste år efter år, og jeg træner hårdt for at presse mig selv til maksimum, siger Ronaldo.

- Det har jeg forsøgt at gøre, og i de sidste otte, ni eller 10 år, der er det gået ret godt for mig, så jeg prøver at fortsætte med at gøre det samme, siger Ronaldo.

Ronaldo har vundet de sidste to Ballon d'Or-priser, men må til januar formentlig se Lionel Messi tage titlen tilbage.

Se også: Sort skærm: Sådan ser du Ronaldo-bold i weekenden

Cristiano Ronaldo beder fans om hjælp til at blive smuk (Foto: AP) Spansk fodbold - 5. aug. 2015 - kl. 20:22 Ronaldo vil være smuk: Fans, hvordan skal jeg se ud?


Husker I Ronaldos debut for Manchester United tilbage i 2003?

29 kommentarer
Vis kommentarer