Cristiano Ronaldo poserer med topløs model

Cristiano Ronaldo optræder meget letpåklædt sammen med verdens 7.smukkeste kvinde på forsiden af magasin, der hylder kroppen

Følg Sport
Følg Fodbold
Følg Udenlandsk fodbold
Følg Spansk fodbold

Cristiano Ronaldo blev tidligere på ugen forbigået som verdens bedste fodboldspiller 2015, men uden for banen har Ronaldo det stadig sjovt.

Lørdag er det kommet frem, at Ronaldo er forsidemodel på mandelivsstilsmagasinet GQ, og det sammen med undertøjsmodellen Alessandra Ambrosio og ingen af de to har tøj på overkroppen.

Dermed er det også afsløret, hvad det var for en hemmelighed Ronaldo dækkede over, da han tilbage i oktober delte en video med ham og den kvindelige model på Twitter.

- Hej, vi har lige afsluttet en foto-seance, og det var fantastisk at filme med Alessandra, og hun er fantastisk. Vi siger ikke, hvad vi lavede, for det er en hemmelighed, men vi håber, I kommer til at kunne lide det, sagde Ronaldo dengang.

Sådan ser hun ud - verdens 7. smukkeste kvinde, her i et photoshoot for Victoria's Secret.

Og Ambrosio, der i 2014 blev kåret til verdens 7. smukkeste kvinde, var hurtig til at bekræfte den gode oplevelse med Ronaldo.

Hun er verdens smukkeste kvinde

Klopp afslører: Jeg talte job med United

- Du er en fantastisk person, en super-fin fyr, og jeg håber har I har det sjovt. Det er et top-hemmeligt projekt, så I finder ikke ud af, hvad det går ud på nu, skrev Ambrosio.

Forside-fotoet viser Ronaldo og den kvindelige undertøjsmodel i ret så skarpe udgaver, og der er da også tale om en særlig Body-edition.

- De har de to bedste kroppe på denne jord, så når vi laver en 'body issue', så er Cristiano Ronaldo og Alessandra Ambrosio umulige at komme uden om til vores forside, skriver GQ på deres hjemmeside.

Sådan ser forsiden på GQ ud:

Ronaldo afslører inde i bladet, at han godt kan finde på at skifte til USA.

- Måske i fremtiden vil det være en god chance for mig. Man ved aldrig, men det er noget interessant. Jeg vil selvfølgelig overveje det, for fodbold derovre bliver bedre og bedre, så det er måske en mulighed, siger Ronaldo.

Den portugisiske verdensstjerne er i øjeblikket uden kæreste efter at have stopet forholdet til Irina Shayk sidste år.

Senest har The Sun spekuleret i, om Ronaldo er ved at indlede et forhold med den colombianske model Nataly Rincon, som han skulle være set sammen med på en ferie i Miami.

Ronaldo og Real Madrid spiller søndag hjemme mod Sporting Gijon.

Steriliseret NFL-stjerne får barn nummer 11 og 12

The Sun spekulerer - er det Ronaldos kæreste?

Se Ronaldos reaktion på kvindelig Ballon d'Or-vinder:

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Fiduskunst og magistervrøvl
LIGE NU

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+