Cruyff: Madrid fuckede op med Zidane

Der bliver ikke lagt låg på Johan Cruyffs holdninger, og nu er den tidligere FC Barcelona-træner og -spiller stor i munden over for arvefjenderne fra Real Madrid, som han tydeligvis ikke har fået mere sympati for med årenes løb

Johann Cruyff er nu ude med riven efter Real Madrids ledelse, som han anklager for mangel på karakter. (Foto: AP)
Johann Cruyff er nu ude med riven efter Real Madrids ledelse, som han anklager for mangel på karakter. (Foto: AP)

Den kontroversielle FC Barcelona-legende, Johan Cruyff, er ude med riven efter Real Madrid og Zinedine Zidane, efter sidstnævnte sent sidste år blev idømt en karantæne for ikke at besidde de nødvendige trænercertifikater, der skal til for at træne Real Madrids andethold, Castilla.

For kort tid siden er det dog kommet frem, at det spanske fodboldforbund har omstødt karantænen, hvilket gør at Zidane nu er tilbage i trænersædet hos de spanske giganters reserver.

Men står det til Johan Cryuff, så skulle sådan en fejl aldrig have været begået, og Real Madrid burde have været opmærksom på det.

- Du skal spille lovligt. Jeg forstår ikke, hvordan alt dette er vendt rundt to måneder senere. Det er, hvad der irriterer mig. Madrid har fuldstændigt fucket op, for én fra deres kontorer burde have advaret mod dette med et telefonopkald, siger han i et hudærligt interview med El Enganche og fortsætter:

- Det skabte et absurd problem, fordi Real Madrid godt vidste, at han ikke have licensen. Hvorfor bragte de det ikke op? Det er mangel på karakter fra begge parter.

I Real Madrids 2013-14 La Decima-sæson agerede Zinedine Zidane assistenttræner for Carlo Ancelotti på klubbens førstehold, men blev i sommerpausen ansat som cheftræner for Castilla i stedet.

4 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere